Ikke alt var idyllisk i 'Sommerdrømme'

Deltagerne fra 'Sommerdrømme' fortæller om nogle fun facts og andre episoder omkring deres medvirken i programmet.

De fire makkerpar nærmer sig målstregen og muligheden for at vinde det sommerhus, de hver især har istandsat og indrettet. I løbet af programmet har seerne både fulgt med i byggeprocesserne, men også overværet de bånd, der er blevet knyttet mellem deltagerne. Dog var det ikke det hele, der blev vist i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-brødrene: Her er deres kendte fætre

Slået helt ud efter første afsnit

Parret Maria Brown og Martin Stibius Calstrup har været tro mod deres stil og kærlighed for Amerikansk æstetik gennem hele programmet. Dog sætter Maria ord på en 'ærgerlig' oplevelse, der ramte hende dybt.

- Jeg blev simpelthen slået helt ud af den og ked af det efter optagelserne til det første afsnit. Det skyldes, at dommerne i deres udtalelser sagde, at vi ikke havde 'dansk sommerhus stemning'. Det var demotiverende, fordi vores anderledes stil er hele grundlaget for vores deltagelse i programmet. Vi var ikke med i programmet for at lave et danskinspireret sommerhus, men for at vise, hvordan vi synes, at man kan blande vores lækre 50’er-Hawaii-hygge-stil med sommer i Hasmark, fortæller hun til HER&NU og fortsætter:

- Men Jeppe så, hvor ked af det, jeg var blevet over sætningen med 'dansk sommer'. Jeg fik at vide, at han gik direkte hen og klagede til produktionen. Se det er kærlighed. Tak Jeppe.

Men i de efterfølgende afsnit blev parrets amerikanskinspireret stil dog mere og mere værdsæt iblandt dommerne.

LÆS OGSÅ: Efter anklage om dyremishandling: Nu er der nyt

Artiklen fortsætter efter billedet af deltagerne.

På venstre side: Kien, Clara, Maria og Martin. På højre side: Rasmus, Steffen, Katrine og Jeppe.
På venstre side: Kien, Clara, Maria og Martin. På højre side: Rasmus, Steffen, Katrine og Jeppe.

Der stank i huset

Der kan være flere grunde til at finde møbler i en genbrugsbutik. Det kan handle om bæredygtighed, at møblerne har patina, eller fordi det er billigt. Dog er det ikke altid, at det man tager med hjem, viser sig at være den bedste løsning. Det måtte Clara Duong også sande.

- Vores sofa var genbrug, og vi havde fået den leveret. Men da vi fik den i sommerhuset STANK den af cigaretrøg. Hele huset begyndte bare at lugte, så vi var nødt til at bruge mange forskellige sprays. Det blev heldigvis bedre, men genbrug er ikke altid godt, fortæller hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘FBOY Island’-vært forklarer: Sådan bliver mine jokes til

Ikke tid til aftensmad

I programmet vises der klip i ny og næ, hvor deltagerne spiser aftensmad sammen med de andre, hvor der grilles og skåles, men ifølge Rasmus Andersen var det dog ikke helt tilfældet.

- Madscenerne er meget sjove, da det jo ligner, at vi spiser sammen, men vi havde bare ikke tid til at spise. Det er også derfor, at Katrine køber så mange snacks ind til os i programmet, siger han muntert.

Over i familien Duongs sommerhus var der også travlt, men ifølge Clara insisterede hendes far, Kien, på at have tid til at spise.

- Vi hyggede os ret meget, og min far gik op i, at vi skulle have mad, hvilket gjorde, at vi ofte brugte 30 minutter på at spise ude og få noget hurtigt mad, når han var med. Derfor var det ofte, at jeg ikke tog ham med, for det havde vi ikke tid til, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører særligt talent

Spildt udover det hele

Makkerparret Steffen Machholdt Hansen og Jeppe Hall Keller oplevede også en uheldig situation lige inden slutspurten, hvor soveværelset skulle færdiggøres.

- Lige inden aflevering af første program var der en kameramand, som væltede vores stearinlys, så det røg stearin udover det hele; på gulv, seng, væg og det hele, fortæller Jeppe.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før i 'Love is blind': Vildt twist inden genforening

Finaleafsnittet af 'Sommerdrømme' kan ses d. 19. april på TV 2 Play og på flow d. 26 april på TV 2 kl. 20.00.