Efter anklage om dyremishandling: Nu er der nyt

Michelle Vind Koldkur blev inden påske anklaget for at mishandle dyr, og det havde nær kostet hende drømmen om en hund.

Michelle Vind Koldkur, der er kendt fra 'Ex on the Beach', så frem til at møde familiens nye firbenet medlem, men en anmeldelse fik opdrætteren til at betvivle Michelles dyrehjerte. Det blev begyndelsen på et mareridt for Michelle, men nu afslører hun, at det er endt godt.

- Som mange nok fulgte med i, havde vi en meget følelsesmæssig affære med et andet hundekøb, der slog mig helt ud, hvor jeg virkelig fik øjnene op for, hvad mennesker er villige til at gøre for at stjæle dine drømme og lykke. Jeg ramte et hul, hvor jeg følte, hele verden bare var imod mig og fuck det hele, skriver Michelle i et opslag og fortsætter:

- Men heldigvis har jeg verdens største klippe af en kæreste, der hev mig op og mindede mig om de vigtige ting i livet og ikke mindst, at disse ligegyldige mennesker ALDRIG skulle få den glæde at se mig nede. På vej op fra mit hul stod Balder med sine puppy eyes og manglede et hjem. Vi var ikke i tvivl, det måtte være vores hjem.

LÆS OGSÅ: Irina i chok over scanning

Balder er Formel 1 labrador og er 12 uger gammel, og selvom Michelle havde et ønske om at få en ældre hund, så føltes det ifølge hende helt rigtigt.

- Vores to nye drenge kommer til at vokse op sammen, skriver Michelle, der er gravid med sit første barn og venter en dreng i slutningen af maj.

Se hele Michelles opslag på Instagram her.

LÆS OGSÅ: Joan Divine afslører spændende nyt