Michael og kæresten Joan Divine (Foto: Anthon Unger)
Michael og kæresten Joan Divine (Foto: Anthon Unger)

Joan Divine afslører spændende nyt

Nu vil de omsætte deres viden til at kunne hjælpe andre.

Det er ingen hemmelighed, at det var 9 år lang kamp for Michael Olesen og Joan Divine at blive forældre. Heldigvis lykkedes det til sidst, og nu nyder de sønnen Felix. Men parret har ikke sluppet kampen, og derfor afslører Joan nu et nyt projekt.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Derfor var Theodor nervøs for at synge 'Buster'

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Michael Olesen fortæller om livet som far.

- Podcast in The Making. Jeg har virkelig gået læææænge og tænkt over at lave en podcast, hvor jeg kan komme ud med alt min viden om fertilitetsbehandling og rådgivning på området, men også de mange andre ting, der rører sig angående morlivet og farlivet, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par er startet i parterapi

- En anden vigtigt ting, som vi gerne vil belyse, er, at vi er landet i den her perfekthedskultur, hvad gør det ved os som mennesker, og hvad gør det ved unge mennesker - specielt dem som måske har lidt mere ondt i livet. Derfor kommer jeg heller ikke til at lave den alene, men sammen med en ekspert, som også er min bedste veninde, det kan kun blive fantastisk.

LÆS OGSÅ: Clara og Samuel: Ikke kærester

Joan søger dog hjælp fra sine følgere til, hvad navnet på podcasten skal være. For selvom hun er klar på indholdet, så volder det perfekte navn problemer.

LÆS OGSÅ: Familien klagede over medie efter Hugo Helmigs død

Se hele opslaget herunder: