’Sommerdrømme’-deltager afslører: Derfor bliver jeg rørt

Det var hårdt både fysisk og psykisk for Kien og Clara Duong at medvirke i ’Sommerdrømme’. Derfor blev Kien meget rørt i første program.

Første afsnit af den fjerde sæson af ’Sommerdrømme’ er netop løbet over skærmen, og det blev med en sejr til Kien og Clara, der var det par, der havde lavet det bedste soveværelse.

- Da dommerne fortæller, at det er os, der har vundet, bliver jeg lige pludselig meget rørt over, at vi lykkedes med at få afleveret rummet, og vi tilmed kom rigtig godt i mål, husker 47-årige Kien tilbage.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

Der er ingen tvivl om, at det er ekstremt fysisk hårdt uden den store erfaring indenfor håndværk at skulle bygge og indrette et rum på 72 timer. Men for Kien var oplevelsen samtidig meget følelsesladet, fordi han deltog i programmet med sin 19-årige datter.

- Det er en kæmpe transformation at gå fra barn til voksen, og det ramte mig lige der, hvor stolt jeg er af Clara. Det er en vild følelse, forklarer Kien, der var særligt imponeret over Claras æstetiske indretningssans, hendes store overblik og hendes arbejdsomhed.

LÆS OGSÅ: Derfor gik Mads og Emilie fra hinanden

Han påpeger, at det i starten var hårdt for ham at vise sårbarhed overfor Clara, da han som far normalt at vant til at skærme og passe på hende. Men i takt med at programmet skred frem, var makkerparret simpelthen presset så meget til yderpunkterne, at han ikke havde noget valg.

- Der er et tidspunkt, hvor jeg bliver trøstet af min datter, fordi jeg er helt nede. Det var sådan en erkendelse af, at ”far er også bare et menneske”. Det synes jeg har været rigtig lærerigt for vores relation, men samtidig også utroligt følelsesladet, slår Kien fast.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager afslører: Har fundet kærligheden

Følg med i ’Sommerdrømme’ hver onsdag kl. 20:00 på TV 2 eller TV 2 Play.