'Ombord'
'Ombord'

Nyt reality-program: Her er alle deltagerne

I dag er der premiere på reality-programmet 'Ombord'. Mød alle deltagerne her.

I et nyt reality-program på TV 2, 'Ombord' følger vi unge og modige deltagere, der både kæmper med udfordringerne ombord på båden, men i lige så høj grad med sig selv.

'Ombord' er et portræt af en generation, der skal finde ro i at være ung i en verden, hvor alle valg kan dokumenteres, kommenteres og følges på sociale medier. Hvordan lever de op til egne forventninger og andres ambitioner i en verden, hvor alle veje er åbne? For kan man finde sig selv ved at rejse ud i det ukendte?

Artiklen fortsætter under videoen af Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: TV-par afslører graviditet

De otte deltagere er:

Antonios 25 år

Antonios kommer fra Gentofte, men bor nu i København Ø. Af græsk afstamning. Dyrker svømning, calisthenics, bevægelse, klatring og kampsport og har speedbåd- og jetski-licens. Han drømmer om at blive bevægelses- og livscoach og læser Business Administration og Sociology på CBS. Men er det den slagne vej i den boglige verden, han skal bruge sit liv på?

Antonios fra 'Ombord'
Antonios fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: Mark le Fêvre skal være far

Emma 24 år

Emma er fra Sønderborg, men bor nu i København N. Arbejder på et plejehjem, hos en bager og er barnepige - men drømmer om at læse psykologi. Kæmper med at finde sig til rette i sin krop efter et stort vægttab.

Emma fra 'Ombord'
Emma fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: Afslører vild tatovering

Josephine 28 år

Josephine er fra Roskilde. Drift- og planlægningskoordinator. Har i september 2022 sagt sit job op og solgt sin lejlighed. Lider af angstproblemer, der præger hendes liv på en dårlig måde. Hun vil gerne lære at leve med sin angst, så den ikke begrænser hende.

Josephine fra 'Ombord'
Josephine fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: Derfor er den fjernet

Kalle 22 år

Kalle er fra Hobro, men er lige flyttet til København N. Arbejder i en smykkebutik og drømmer om at blive designer. Har svært ved at acceptere sin homoseksualitet.

Kalle fra 'Ombord'
Kalle fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: TV-par søger hjælp

Marie 23 år

Marie bor på Frederiksberg. Læser erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. Sætter spørgsmålstegn ved de materielle ting, der fylder meget i hendes liv. Og hvorfor vil fyrene kun gå i seng med hende - men ikke være kærester med hende?

Marie fra 'Ombord'
Marie fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører stor nyhed

Victor 26 år

Victor er tømreren fra Hvidovre. Er vild med jagt og fiskeri. Single. Han bakser med, hvilken vej han skal gå i forhold til job og hverdag.

Victor fra 'Ombord'
Victor fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: 3-årig søn kan læse

Mathies 30 år

Mathies er kaptajn på Orbit. Har sejlet en masse. Han er single og siger selv, at ingen damer kan holde ham fra at rejse. Voksenlivet truer, og han er i tvivl om, hvordan han kan bevare eventyret i sit liv.

Mathies fra 'Ombord'
Mathies fra 'Ombord'

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vindere afslører stor nyhed

Kræn 30 år

Kræn er fra Solrød Strand. Førstestyrmand på Orbit. Helt fra barndommen har han været venner med Mathies. Er uddannet tømrer, men er ikke sikker på, at det er det, han skal resten af livet. Drømmer om selv at blive kaptajn.

Kræn fra 'Ombord'
Kræn fra 'Ombord'

Programmet 'Ombord' kan ses fra i dag onsdag den 5. april på TV 2 PLAY og TV 2 Echo.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til Sofie Lindes twist i 'X Factor'?