Marco afslører: Klar til 'Ex on the beach'-reunion

Marco er ikke helt færdig med reality-tv, og han er endda klar på at finde kærligheden denne gang.

Marco Harry gjorde sig ganske bemærket, da han i 2020 blev finalist i 'Paradise Hotel' og i 2022 knuste pigehjerter i 'Ex on the beach'.

LÆS OGSÅ: Rikke og Olivia afslører: Vi er færdige

Siden har der dog ikke været tegn på, at Marco var frisk på mere reality-tv, men i en spørgerunde på Instagram stiller en følger Marco spørgsmålet, om han vender tilbage til dansk reality - mere specifikt 'Ex on the beach'.

Og dén idé er Marco ikke afvisende overfor. Der skal dog noget særligt til, før svaret bliver et "ja".

- Har hørt folk snakke om, at sæson 10 bliver en all star-sæson, så måske jeg skulle tage at lege klovn en omgang mere, skriver reality-fyren på sin story.

Til Realityportalen bekræfter Marco, at han er frisk på endnu en omgang. I efteråret tog han en stor beslutning om at flytte til Malta for at arbejde med sig selv, og det må siges, at det er ny udgave af Marco, der vender tilbage på skærmen.

- Det kunne være sjovt at komme ind i sæson 10 og lave noget lidt mere kontrolleret rav end sidste gang. Jeg er et meget bedre sted i livet, og det vil man også kunne se meget hurtigt, forklarer Marco og uddyber:

- Sidste gang skød jeg lidt i øst og vest, der var ikke super meget fokus på at lære en bestemt at kende, det var mere at lære alle pigerne lidt at kende. Det er anderledes nu. Der skal selvfølgelig stadig laves fis og ballade, det kan ikke undgås, men ikke så meget mig, mig, mig.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup jubler: Får stor drøm opfyldt

Klar til kærlighed

I sæson 7 var Marco kendt som fyren, der skabte ballade, knuste et par hjerter og gik fra pige til pige, som det passede ham. Men denne gang er han åben for at holde sig til én for at finde kærligheden.

- Jeg er klar til at settle down, hvis muligheden byder sig. Jeg er bestemt åben for kærligheden! Tror det har hjulpet, at jeg er flyttet til udlandet og har givet mig selv tid til at komme tilbage på sporet. Bare arbejdet mere med mig selv, afslutter han.

Om der er hold i rygtet om en reunion, må tiden vise. I første omgang må seerne afvente, at sæson 9 af programmet får premiere.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca og Oliver Filthuth tager stort skridt i forholdet