TV-par søger hjælp

Det populære par har besluttet sig for at søge hjælp.

Hvis man er helt tosset med Jasmin Lind og Mika Schultz, og man samtidig er dygtig til at redigere videoer, så er der godt nyt. Det populære YouTube- og realitypar har nemlig besluttet sig for at hyre en til at hjælpe med deres videoer.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører stor nyhed

- Hvis du kan lide at redigere videoer, så skal du se med her. For Jasmin og jeg søger en ny editor til vores kanal. Du skal redigere fire videoer om måneden, og hvis du kan lide at gøre den slags, og du gerne vil være vores editor, så se med på næste story, lyder det fra Mika.

På den omtalte story lister parret en række krav til deres kommende editor. Man skal være over 15 år, være klar på at redigere 4 videoer om måneden, og man skal have erfaring med at redigere.

LÆS OGSÅ: Emil Midé følger hjertet: Tid til familien

Derudover skal man sende parret en mail med info om navn, alder, erfaring, hvad man laver til daglig, hvilket program man redigerer i, hvor mange timer man kan arbejde ugentligt, hvad man tager i betaling og ikke mindst, hvorfor man gerne vil arbejde som editor for parret. Derudover skal man medsende eksempler på ting, man tidligere har redigeret.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: 3-årig søn kan læse

Hvis man er interesseret, kan man læse mere på Jasmin og Mikas Instagram.