Derfor er den fjernet

Kort efter premieren er første afsnit allerede væk igen

Den opmærksomme lytter har måske undret sig over, at man ikke længere kan finde den podcast, som Stephanie Salvarli og Lea Engelhardt - bedre kendt som Geggo og Burger - har lavet, men det er der en god grund til. Det afslører de på Instagram.

- Desværre opstod der nogle omstændigheder udefra, der gjorde, at afsnittet skulle tages ned igen. Vi havde lagt kærlighed, energi og arbejdstimer i det, og vi havde sådan glædet os til, at I skulle høre det. Nogle ting er desværre udenfor vores hænder, øv bøv bussemand, skriver Stephanie og Lea i en opdatering på deres Instagram, og de uddyber i opslaget:

LÆS OGSÅ: TV-par søger hjælp

- Vi havde sådan glædet os til, at I allesammen skulle høre ugens afsnit - men nogle gange er tingene ude af ens hænder. I bliver ikke snydt, for hos de dygtige folk hos Podimo knokler de hårdt på at finde den bedste løsning, så I får altså 2 afsnit i rap i den kommende uge. Ps. Vi er faktisk glade for at så mange har skrevet, hvor ugens afsnit blev af - for det betyder, I kan lide det, vi laver.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører stor nyhed

Se hele opslaget herunder: