Lise Baastrups datter skal døbes i dag

Familiens nyeste medlem skal i dag have sit navn foran Gud.

Det er tre måneder siden, Lise Baastrup og Jacob Dahl bød deres lille ny velkommen til verden. Datteren er parrets anden lille pige, og hun skal i dag døbes.

LÆS OGSÅ: Michael Falch: Blev krænket af Inger Støjberg

Den lille ny skal hedde Elin Baastrup Dahl, og hun skal døbes i Sankt Marcus Kirke. Der er dog ikke budt op til den helt store fest, selvom det kan være svært at undgå i Dahl-familien.

- Det bliver begge familier, så man kan godt kalde det en stor fest, fordi der er mange søskende på Jacobs side, fortæller Lise Baastrup med et stort grin.

- Vi skal holde det på Frederiksberg, og så skal vi ud og spise brunch, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: WHAT: Linse og Vlado er på kant med loven

Skuespillerfamilie

Udover at være datter af en skuespillerinde og en tidligere forestillingsleder på Cirkusrevyen, så er lille Elin barnebarn af Lisbet Dahl. Kort efter Lisbets exit fra revyen valgte Jacob også at takke af i sommer. Det har givet tid og plads til familien, hvilket var en kærkommen forandring.

- Nu har jeg lært, at det er meget rart ikke at have de her tøjler i hånden mere. Det er skønt at slippe for det der pres, som det er, fortæller Jacob og fortsætter:

- Det er bleer og børn og min kone, og det er skønt, at have tid til det hele for en gangs skyld. Det har jeg ikke haft i 25 år, så det er skønt at prøve det.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard tager stor beslutning