(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Højgravide Lise Baastrup holder igen: Sund jul

Lise Baastrup skal ikke spise igennem til jul.

I december kan Lise Baastrup, 38, opleves i DR’s nye julekalender, 'Julehjertets Hemmelighed', i rollen som den til tider strenge oldfrue Miriam, der er barnløs og gift med sit arbejde. Det står i stor kontrast til private Lise, for tidligere på året giftede hun sig med Jacob Dahl, 55, og lige nu er hun gravid med parrets andet barn.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sine må udskyde fertilitetsbehandling efter ‘Robinson’

I starten af 2019 fødte hun sin første datter, Laura, og det bliver derfor ikke den første jul, hun oplever som højgravid.

– Da jeg var gravid med Laura, var jeg nogenlunde lige så langt henne i graviditeten, da julen kom, fortæller den skuespilleren til HER&NU.

I julekalenderen spiller Lise over for blandt andre Esben Dalgaard. (Foto: DR)
I julekalenderen spiller Lise over for blandt andre Esben Dalgaard. (Foto: DR)

Er nødt til at holde igen

Og hvor det for mange folk i denne hyggelige højtid er nemt at blive fristet af søde sager, så bliver det ifølge Lise Baastrup ikke det store problem for hende.

– Jeg tror, at alle gravide kan nikke genkendende til, at når man kommer op omkring 7., 8. og 9. måned, så ved man godt, man skal begynde at holde igen, fordi ellers får man bare sure opstød hele tiden, forklarer Lise, og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

– Fordi det er som om, det hele ligesom bliver presset opad.

Så selvom det er andestegen juleaften, som hun har en tendens til at spise lidt for meget af, så tyder noget på, at det ikke bliver tilfældet for den kommende juleaften.

– Jeg bliver den sunde, som spiser en lille portion og ikke to store, siger Lise, som har termin 7. februar.

LÆS OGSÅ: ‘Tinka’ blev mobbet: Jeg skilte mig ud