Lise Baastrup hyrer personlig træner: Topform til brylluppet

Lørdag den 2. april siger Lise ja til Jacob Dahl, der er søn af Lisbet Dahl. De har datteren Laura, der fylder tre i februar.

Der er to måneder til Lise Baastrups bryllup med kæresten Jacob Dahl, 55, og den 37-årige skuespiller knokler nu ekstra hårdt i fitnessstudiet. Her hjælper personlig træner Aida Mesic hende med det, Baastrup kalder ”Projekt klar til brudekjolen”.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

– Træning er helt sikkert min hobby. Jeg har altid dyrket en eller anden sport eller trænet. Jeg har ikke et egentlig mål, udover at det er godt at holde sig sund og stærk. Men brylluppet er da helt sikkert en ekstra motivation. Aida giver også råd om kost og måler fedtprocent og muskelmasse, men vi måler ikke ofte, da det mest handler om at få brugt sig selv og ikke at ende et bestemt sted, siger Lise Baastrup til HER&NU.

Aida Mesic, der er svensk, flyttede efter et par år i Los Angeles til København for fire år siden og har siden arbejdet som personlig træner. De sidste 18 måneder med Lise blandt sine klienter.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

– Hun elsker virkelig træning, og vi laver både personlig træning og bootycamp, siger Aida, der har et populært koncept for kvinder, hvor der fokuseres primært på ben og bagdel.