Lise Baastrups store aften: Vært for første gang

Lise Baastrup er for første gang vært ved 'Robert Prisen' lørdag aften.

Den garvede skuespiller Lise Baastrup er vært ved aftenens store filmfest og prisuddeling 'Robert Prisen'. Det er første gang, Lise Baastrup udfylder de sko, så det er en stor aften.

LÆS OGSÅ: Se billederne: De kendte til 'Robert Prisen'

Derfor var det også vigtigt at se godt ud. Lises kjole er fra designer Lasse Spangenberg, og hun har selv valgt, at det skulle være en skjortekjole, hun skulle bære som vært til 'Robert Prisen', som ifølge hende er Danmarks svar på en 'Oscar' pris.

- Min gode ven Tinus har lagt makeuppen. Han er jo drag, så jeg sagde til ham, at han bare skulle prøve at give den gas. Det er kun Robert én gang om året, og det er jo ikke sikkert, jeg nogensinde skal være vært igen, så nu skulle den have hele armen, fortalte Lise til den fremmødte presse inden showstart.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Oh Lands første filmhovedrolle

Vigtig værtsrolle

Ifølge Lise ved hun ikke så meget om aftenens forløb, da hun ikke kender vinderne på forhånd.

- Jeg kan mærke, jeg er med på en oplever. Jeg ved bare, hvem jeg skal præsentere næste gang, fortalte hun og tilføjede vigtigheden af sin værtsrolle.

'Robert Prisen' Vært Lise Baastrup i kjole fra Lasse Spangenberg og makeup af Tinus.
'Robert Prisen' Vært Lise Baastrup i kjole fra Lasse Spangenberg og makeup af Tinus.

- Det er jo min egen branche. Det er fætter/kusinefest, så jeg ved også, de kender mig. Det er jo mine egne gode venner, der sidder dernede. Så jeg skal sørge for at gøre dem trygge, når de er meget nervøse. De er meget nervøse, dem der er nomineret. Så jeg skal mest af alt gøre, så det føles trygt at komme op på den scene.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach om udfordring: Blev bidt af det