Jacob Dahl og Lise Baastrup. (Foto: Michael Stub.)
Jacob Dahl og Lise Baastrup. (Foto: Michael Stub.)

Dansk skuespiller afslører bryllupsplanerne

Lise Baastrup afslører, hvor og hvordan den store dag skal forløbe. Hun har sparet sig selv for alt besvær.

Flere brikker er nu faldet på plads i forhold til Lise Baastrups bryllupsforberedelser med 55-årige Jacob Dahl. De har nemlig har besluttet at lade sig vie nordenfjords i Budolfi Kirke, Aalborg, og datoen 2. april er reserveret.

Artiklen fortsættes under videoen med Karsten og Janni, der er til premiere på den nye James Bond-film... 

LÆS OGSÅ: Efter 70 år i Vedbæk: Janni og Karsten melder ud om flytning

– Vi fandt ud af, at det er her, vi har det største tilhørsforhold. Jacob er født i Aalborg, og jeg har haft min gang på Aalborg Teater, og så elsker vi begge at spille der med Cirkusrevyen, afslører den 37-årige skuespiller overfor HER&NU.

En anden vigtig detalje er, at de har et vennepar, der bestyrer Hotel Scheelsminde, og her skal festen stå for 60 inviterede gæster. At den side af sagen er lagt i gode hænder, frigør hende for en masse besvær.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert i dyb depression

– Vi fik et godt råd om at betale os fra det meste, så jeg skal kun bekymre mig om kjolen, der syes af Lasse Spangenberg. Jeg håber bare, det ikke kommer til at regne, så hår og makeup ryger sig en tur, siger den 37-årige skuespiller, hvis datter Laura på tre år nok ikke kommer til at være brudepige.

– Der er for meget krudt i hende, så jeg tror hun ville komme til at styrte rundt i stedet for, fortsætter hun, hvis svigermor, Lisbet Dahl, 75, ser frem til brylluppet.

– Hun glæder sig helt vildt. ”Åh, hvad skal vi have på, og er der billeder af menuen”, spørger hun hele tiden. Hun er meget spændt, konstaterer Lise Baastrup. 

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng