Rasmus Seebach om udfordring: Blev bidt af det

Det er to år siden, at Rasmus spillede de første toner hjemme i stuen på sit klaver, hvor han tænkte, at det skulle blive til en musical en dag.

Selvom der stadig er en glassko, en god fe og en masse tryllestøv, så kan du glæde dig til en nyfortolkning af det klassiske eventyr i 'Askepot – The Musical', der får premiere 7. marts.

Det er popkometen Rasmus Seebach, 43, der har skrevet sangene til stykket i samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer. Det er første gang, han prøver kræfter med at skrive sange til en musical, og hvis det står til Seebach selv, er det ikke den sidste.

– Jeg er blevet enormt bidt af det. Jeg vil gerne lave sange til musicals eller film – i det hele taget prøve at se, om man kan skubbe til grænserne for, hvor musikken skal høre hjemme, siger han til HER&NU og tilføjer:

– Det er en kæmpe gave at skrive sange, som allerede har et hjem, så på den måde er jeg egentlig klar på nye udfordringer.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Skal under kniven

Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

Sanger Rasmus Seebach.
Sanger Rasmus Seebach.

Det er to år siden, at Rasmus spillede de første toner hjemme i stuen på sit klaver, hvor han tænkte, at det skulle blive til en musical en dag.

– Det har været en lang proces, og jeg vidste, at hvis jeg skulle gå ind i en musical, så skulle jeg gøre mig umage, og jeg ville prøve at gøre det på min egen måde. Men det har været noget af det mest inspirerende, jeg længe har lavet, siger han.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jim Lyngvilds vilde behandling

For Rasmus har det været en helt ny måde at skrive sange på, og det er noget, han nyder.

– Det har været dejligt at skrive sange, som ikke fra starten af skulle tage udgangspunkt i mit eget liv. Her har jeg fået at vide, at nu skal du skrive om, at nu kysser de. Selvom nogle kan tænke, at det kan gøre processen mere låst, så har det føltes som en stor frihed for mig, fortæller han afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører lidelse

Se videointerviewet med Rasmus Seebach øverst i artiklen...

Sangeren Rasmus Seebach.
Sangeren Rasmus Seebach.