Esben Dalgaard er aktuel i nyt tv-program: En livsændrende rejse

Skuespiller Esben Dalgaard er aktuel i et nyt program på TV 2.

Skuespiller Esben Dalgaard Andersen er i dag mandag aktuel i TV 2s nye reality-format 'Shaolin', hvor ni kendte danskere er rejst 12 dage til Sydkorea for at blive lukket ind i en verden fyldt med læring om kung-fu, meditation og ældgamle traditioner - en oplevelse, Esben ikke kunne sige nej til. 

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups nye værtstjans: Jeg er meget stolt

- Det er en livsrejse på sindssygt mange parametre. Man kunne måske også sige en livsændrende rejse. Det var det, vi var blevet stillet i udsigt uden helt at vide, hvad vi gik ind til, og det var også, hvad det levede op til, fortæller Esben til HER&NU. 

Programmet er anderledes for mange andre tv-programmer, da der ikke står en tilrettelægger bag.

LÆS OGSÅ: Stefan 'Stor mand' lykkelig: Endelig sker det  

- Det var styret af de to masters, der i situationen bestemte, hvad der var det rigtige at gøre, hvor andre tv-programmer er styret af produktionen. Det var alletiders på mange måder. Det gjorde det enormt troværdigt og autentisk at deltage i, forklarer Esben. 

 Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

Esben Dalgaard er aktuel i Shaolin
Esben Dalgaard er aktuel i Shaolin

Ifølge Esben stod han ikke et sted i livet, hvor han havde behov for at revurdere og ændre sit liv, men han var nysgerrig. 

- Nu kom tilbuddet og muligheden, og så synes jeg helt principielt, det ville være mærkeligt at sige nej til - tænkt at få den gave at kigge ind bag sprækkerne på en helt anden verden, end den vi er vant til. En helt anden kultur, en anden tankegang og en helt anden måde at leve på, det fik vi pludselig mulighed for i 12 dage - det er da en kæmpe gave, slår Esben fast. 

LÆS OGSÅ: Se billedet: Lene Beier får vild tatovering

Følg Esben og de otte andre kendte danskere i 'Shaolin' hver mandag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 PLAY lige HER.

Anne Sofie Espersen, Sarah Grünewald, Esben Dalgaard, Sarah Bro, Sharin Foo, Rico Coker, Adam Duvå Hall, Albert Rosin Harson og Geeti Amiri sammen med master Shi Heng-Yi i 'Shaolin'.
Anne Sofie Espersen, Sarah Grünewald, Esben Dalgaard, Sarah Bro, Sharin Foo, Rico Coker, Adam Duvå Hall, Albert Rosin Harson og Geeti Amiri sammen med master Shi Heng-Yi i 'Shaolin'.