Krise efter kræftdiagnose: Vi fjerner os fra hinanden

Det har selvsagt ikke været nemt for skuespilleren at være uhelbredeligt syg - også på hjemmefronten har det skabt problemer.

I foråret 2021 fik skuespiller Esben Dalgaard konstateret uhelbredelig modermærkekræft.

En diagnose, der har sat sine dybe spor i han og hustruen Charlotte Dalgaard Larsens ægteskab.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz' datter i blodigt uheld

Det fortæller Esben åbent om i podcasten 'Hjerteflimmer for voksne'.

- Den har haft en dårlig effekt. Knaldende dårlig effekt, lyder det fra skuespilleren, der uddyber:

- Charlotte og jeg er to meget forskellige mennesker, og jeg vil sige, at det at få den her diagnose har været med til at udstille den her forskellighed i endnu højere grad, end den måske allerede var - og det synes jeg ikke har været positivt på nogen måder.

Særligt er det måden, hvorpå de hver især håndterer den svære skæbne, der kan give knubs på parforholdskontoen.

- Da jeg får min diagnose, bliver jeg i virkeligheden et mere positivt menneske. Charlotte bliver - og den havde jeg måske i ascendanten - Charlotte får forstærket sit negative syn og sin depressive tilgang til tanker, fortæller Esben og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter 'Borgen': Sidse Babett Knudsen i dilemma

- Vi bliver trukket ud i hver sin retning. Den ene mere mod det lyse, den ene endnu mere mod det mørke, og det gør, at vi virkelig fjerner os fra hinanden.

Charlotte Dalgaard Larsen og Esben Dalgaard blev gift i 2016 og har sammen datteren Alberte. Esben har derudover datteren Olivia fra et tidligere ægteskab.

28. februar udgav ægteparret da også bogen 'Mærket', som er skrevet i selskab med Stine Buje. I den fortæller de hudløst ærligt om deres liv med kræften tæt inde på livet.