Anne Sofie Espersen rørt til tårer i nyt tv-program: Jeg blev overvældet

Anne Sofie Espersen er ikke bange for at vise følelser.

Deltagerne i det nye TV 2-program 'Shaolin' er kun lige ankommet til Sydkorea, hvor de møder deres ene Shaolin-master for første gang, og det øjeblik gør stort indtryk på skuespilleren Anne Sofie Espersen, der bliver rørt til tårer. 

LÆS OGSÅ: Se billedet: Lene Beier får vild tatovering

- Jeg bliver rørt, fordi det er så intenst. Vi ankommer til det her tempel, og der er helt stille og ro på, og der er udskæringer, der er så detaljeret, så man tænker, om det overhovedet findes. Og så sidder han der (Shaolin-masteren red.) og er så nærværende og respektindgydende, så jeg bliver sådan "wow" - overvældet, fortæller Anne Sofie til HER&NU og tilføjer om øjeblikket:

- Det er så anderledes end noget andet, jeg nogensinde har oplevet, og jeg skal være her i lang tid, så jeg bliver en del af det her. Jeg tror også, det er det, jeg bliver ramt af. 

Ifølge Anne Sofie var muligheden for at leve og bo på et tempel en unik mulighed, hun ikke kunne sige nej til. 

- Det var lidt en gave, jeg fik mulighed for at få der. At trække 12 dage ud af kalenderen til fordybelse, træning, meditation og så få lov at møde de her superstars - vores masters, som havde tilrettelagt det her program, det var super fristende, fortæller Anne Sofie. 

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Niklas Landin var alvorligt syg

Se 'Shaolin' hver mandag kl. 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY. 

Anne Sofie Espersen, Sarah Grünewald, Esben Dalgaard, Sarah Bro, Sharin Foo, Rico Coker, Adam Duvå Hall, Albert Rosin Harson og Geeti Amiri sammen med master Shi Heng-Yi i 'Shaolin'.
Anne Sofie Espersen, Sarah Grünewald, Esben Dalgaard, Sarah Bro, Sharin Foo, Rico Coker, Adam Duvå Hall, Albert Rosin Harson og Geeti Amiri sammen med master Shi Heng-Yi i 'Shaolin'.