Andreas Bo afslører: Har sagt nej til disse programmer

Der er en særlig årsag til, at Andreas Bo ikke deltager i forskellige comedy-programmer.

For tiden kan du træne lattermusklerne ved at se comedy-programmet 'LOL: Den der ler sidst', og der kommer også snart en ny sæson af 'Stormester'.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne er blevet mor

Komiker Andreas Bo er dog ikke en del af de stjernespækkede casts, og det er der en helt særlig grund til.

Det fortalte han til HER&NU, da vi mødte komikeren til 'Sport 2023'.

- Jeg har sagt nej til mange comedy-formater, netop fordi jeg ikke bryder mig om at blive stemt ud. Det kan jeg ikke lide. Hvorfor fanden skal vi i alle udsendelser stemmes ud. Det er ikke fordi, jeg ikke får tilbuddene længere, men de tilbud, som jeg godt kan lide, er der bare ikke længere, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Risikerer at aflyse tronskiftet søndag

Her refererer Andreas Bo til sin deltagelse i programmer som 'Rundt på gulvet', der ifølge ham var et samarbejde mellem deltagerne.

- I de formater, der er i øjeblikket, 'Stormester' og 'LOL: Den der ler sidst', handler det om, at komikere ikke skal arbejde sammen for at være sjove eller lave satire. De skal lave selskabslege. Stikke en strudsfjer op i røven og tegne et æble, og så er der en, der skal stemmes ud, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: For første gang på rød løber: Tv-lægen i byen med kæresten

- Det kan du sætte en husmor til, hvorfor skulle jeg lave det? Og det er bare det, og det ærgrer mig, lød det fra Andreas Bo.

Du kan se hele interviewet øverst i artiklen.