Andreas Bo udfordret i 'Vild med dans': Mangler motivation

Nydanseren kan ikke blive nervøs, og han foretrækker omdansen over den første dans i programmet.

Når parrene stiller sig op på række i afgørelsen i 'Vild med dans' og venter på, at værterne skal sige, hvem der går videre, håber de fleste på, at det er deres navn, der bliver råbt op, så de kan undgå omdansen.

LÆS OGSÅ: Camilla Dalsgaard opløst i tårer: Har taget svær beslutning

Men sådan er det ikke for Andreas Bo. I sidste uge endte han og dansepartneren Camilla Dalsgaard med at skulle danse for livet i programmet, og efterfølgende fortalte Andreas Bo, at han glædede sig til at danse omdans og endda syntes, at det var "afslappende".

Men det er ifølge nydanseren, fordi han har meget sværere ved at finde motivationen til den første dans end omdansen.

LÆS OGSÅ: Det skal de danse i 'Vild med dans'

- Jeg har haft virkelig svært ved at peake, når vi skulle på i den første dans. Jeg aner ikke hvorfor. Det er hver gang. Jeg er ikke nervøs, og jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg skal motivere mig selv til den. Og så til anden dans har jeg pludselig lyst igen, fortalte han efter showet til HER&NU/Realityportalen.

Den erfarne komiker ved heller ikke, hvorfor han ikke bliver nervøs for at træde ud på Danmarks nok mest overvågede dansegulv.

- Hvis jeg havde forklaringen på, hvordan mit system fungerer i det her cirkus, så havde jeg gjort noget ved det for længe siden. Det er mig en gåde, hvordan jeg tænker. Jeg er vant til at stå helt alene foran et publikum og have forventninger til mig selv, og pludselig kommer der kameraer og lys på, og jeg skal også lige gøre det ordentligt for Camilla og alt det der. Jeg tror simpelthen ikke, det er nervøsitet, men enormt mange tanker, forklarede han og tilføjede, at manglen på nervøsitet faktisk er et problem for ham.

- Jeg tror faktisk, at det ville være fedt, hvis jeg kunne mobilisere noget nervøsitet, men det har jeg svært ved, forklarede han.

LÆS OGSÅ: I tvivl om 'Vild med dans'-deltagelse: Nu forlader hun Danmark

Bliver nemt forvirret

For Andreas Bo er det også svært at tage dansen ud fra øvelokalet og op på scenen - af helt lavpraktiske årsager.

- Bare det, når vi øver hernede og vi skifter lokale, det forvirrer mig helt sindssygt, fortalte han, og Camilla gav ham ret og tilføjede, at han bliver hylet helt ud af den.

LÆS OGSÅ: Afslører: Amok under tv-optagelser

- Nu er der et spejl der lige pludselig, og der er en stolpe der, den har jeg aldrig set før. Vi tog også lige dansen ude bagved, inden vi gik på, og der stod kasser fra catering, som vi ramte ind i, og jeg blev helt forvirret.

Bookmakerne har spået, at Andreas Bo og Camilla Dalsgaard igen i aften vil ligge i bunden af feltet. Følg med fra klokken 20.00 her på HER&NU/Realityportalen, hvor vi liveblogger og giver dig alt det, du ikke ser på tv.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph afslører: Det har 'Vild med dans' ændret for mig