Det skal de danse i 'Vild med dans'

Læs med her, hvis du er nysgerrig på, hvad aftenens 'Vild med dans'-program byder på.

Fjerde program i 'Vild med dans' 20-års jubilæumssæson løber i aften af stablen, hvor den står på gys og gru i bedste sendetid.

Er du en af dem, der ikke kan vente til klokken slår 20.00, og det hele går i gang, kan vi allerede nu løfte sløret for, hvilke danse, parrene skal imponere både dommere og seere med.

LÆS OGSÅ: Camilla Dalsgaard opløst i tårer: Har taget svær beslutning

Fredrik og Jenna

Sidste uges topscorer på dommerpoint, Fredrik Trudslev skal sammen med Jenna Bagge åbne ballet med en slowfox. Det gør de til tonerne af Lizz Robinetts 'Hide and Seek'.

Kasper og Karina

Næste par på gulvet er Kasper Fisker og Karina Frimodt, der i aften skal danse en såkaldt ønskedans til 'In The Air Tonight'-coveret af Natalie Taylor.

Katinka Lærke og Mads

Derefter er det Katinka Lærke Petersen og dansepartneres Mads Vad, der skal vise den seneste uges hårde træning frem. Det bliver i en quickstep til lyden af 'Ramalama (Bang Bang) fra Róisín Murphy.

LÆS OGSÅ: Efter tv-skilsmisse: Genforenet med gammel flamme

Soeren og Mie

Søren Le Schmidt og Mie Moltke skal i aften ud i en pasodoble til Prince-hittet 'She's Got That Look'.

Andreas Bo og Camilla

Også Andreas Bo og Camilla Dalsgaard får i aftenens program fornøjelsen af at give den gas i en ønskedans. De skal danse til 'Inside' af Chris Avantgarde & Red Rosamund.

LÆS OGSÅ: Afslører: Amok under tv-optagelser

Mette og Morten

Sjette par på gulvet er storfavoritterne Mette Sommer og Morten Kjeldgaard, der til lyden af Lady Gagas 'Alejandro' skal danse en samba.

Özlem og Thomas

Der er dømt tango, når Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen indtager dansegulvet i aften akkompagneret af tonerne af Horror-musikken 'One, Two, Freddy’s coming for you'.

LÆS OGSÅ: Datingrygterne svirrer: Nu svarer 'Gift ved første blik'-Mark

Sebastian og Asta

Sebastian Bull og Asta Björk, der af bookmakerne spås ude af programmet efter i aften, skal danse en pasodoble til 'Mephisto's Lullaby' af Xtortion Audio.

Følg med fra klokken 20.00 her på HER&NU/Realityportalen, hvor vi liveblogger og giver dig alt det, du ikke ser på tv.