Eksperterne har talt: De ryger ud af 'Vild med dans'

Det har ikke været nemt for bookmakerne at spå om aftenens udfald.

Der er dømt gys og gru i 'Vild med dans'-studiet i anledning af, at det er fredag den 13.

En gyser har det dog også været for bookmakerne at finde frem til, hvem der skal danse den allersidste dans på TV 2-dansegulvet.

LÆS OGSÅ: Camilla Dalsgaard opløst i tårer: Har taget svær beslutning

Ifølge Danske Spils oddssætter og 'Vild med dans-ekspert' Mathias Reimer Larsen, er der nemlig to klare kandidater til at forlade programmet.

- Men hvor skal vi placere Sorteper? Det kunne godt blive parret med de dårligste dommerstemmer sidste fredag, Sebastian Bull og Asta Björk Ivarsdottir, udtaler han i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Men det kunne bestemt også godt blive parret, der var i omdans, Andreas Bo og Camilla Dalsgaard.

Derfor er oddsene for de to par da heller ikke prangende - og desuden nærmest identiske.

LÆS OGSÅ: Afslører: Amok under tv-optagelser

Sebastian og Asta giver nemlig blot pengene 2,35 gange igen, hvis de skulle være uheldige at ryge ud af konkurrencen denne fredag, mens tallet for Andreas og Camillas vedkommende lyder på 2,75.

- Vi må alligevel respektere dommerstemmerne, og derfor er Sebastian Bull vores favorit til at ryge fredag. Men det var han jo på den anden side også sidste uge, forklarer Mathias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ: Efter tv-skilsmisse: Genforenet med gammel flamme

Trods bookmakernes dom, hvor han også var spået et exit, blev den unge skuespiller i sidste uge reddet af seerstemmerne, og i stedet måtte Andreas Bo og Barbara Moleko i omdans, hvoraf det altså blev den sidste for sidstnævnte.

Følg med fra klokken 20.00 her på HER&NU/Realityportalen, hvor vi liveblogger og giver dig alt det, du ikke ser på tv.