Andreas Bos vilde bryllupsplaner: Afbrudt af sygdom

Andreas Bo skal giftes med Katrine, men grundet sygdom kan de ikke fastsætte en dato.

Den 54-årige komiker Andreas Bo Pedersen, 54, og kæresten Katrine Wadil blev forlovet i september 2021, og planerne for den store bryllupsfest er så småt begyndt at melde sig hos Andreas Bo, der helt atypisk skal stå for hele arrangementet.

- Vi er et atypisk par. Det er fandme også ulækkert, at jeg er 20 år ældre end hende, så der er så mange ting, som er helt vildt mærkelige, fortæller Andreas Bo, der har svært ved at sætte en dato for det kommende bryllup.

- For at være helt ærlig, så er der nogle ting, som er mere kompliceret. Der er noget sygdom, som gør, at vi danser lidt rundt om det, og vi vil bare gerne gøre det ordentligt, når det skal gøres, fortæller Andreas Bo til premiere på 'Vildmænd' onsdag aften.

LÆS OGSÅ: Kan du kende Anja fra ‘Løvens Hule’: Her har du set hende før

Til HER&NU fortæller Andreas Bo, at det er en fra familien, der er syg, men nærmere vil han ikke komme det. Han bekræfter dog, at det hverken er ham eller Katrine, der er syge.

- Katrine og jeg fejler ikke noget - ikke noget fysisk - mentalt er vi ikke specielt sunde nogen af os eller i balance, vi er bare tossede, og det er helt vidunderligt, men vi fejler ikke noget, uddyber Andreas Bo til HER&NU og slår fast, at de nok skal blive gift en dag.

- Der er simpelthen nogle ubekendte, som vi er nødt til at tage hensyn til, og det er derfor, men jeg vil meget gerne giftes med Katrine, og vi har masser af tid - om det bliver om to eller tre år, men selvfølgelig skal vi giftes, fortæller Andreas Bo.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer bekræfter: Vi er kærester

Når den store fest skal stå, så er Andreas Bo ikke i tvivl om, hvad han drømmer om.

- Det skal være hjemme hos os selv. Jeg købte for mange år siden en lille grund med egen lille strand ved Strøby Ladeplads, og det er meningen, vi bygger en lille tømmerflåde ude i vandet, og så skal min gamle veninde, der er borgmester i Køge vie os derude. Selve festen skal være i så stort et telt, som jeg overhovedet kan få op på vores grund, det bliver skide sjovt og hyggeligt, fortæller Andreas Bo.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Nu vender showet tilbage