Andreas Bo jubler: Far igen

Andreas Bo er lykkelig og nyder livet.

Det store gallashow 'Sport 2022' løber inden længe over skærmen på DR1, og for kort tid siden betrådte de kendte den røde løber i Herning. Her mødte en veloplagt Andreas Bo op sammen med kæresten Katrine Wadil.

LÆS OGSÅ: Irina afslører graviditet

Andreas Bo glædede sig til showet, som han var stolt over at være inviteret til. Han erkender nemlig, at der ikke er meget sportsmand gemt i ham, selvom han nyder at se sport. I det hele taget nyder han dog livet for tiden, fastslog han på den røde løber.

- Vi har det dejligt, er vi egentlig ikke glade?, spurgte han sin forlovede, som nikkede med et smil, hvorefter Andreas Bo fortsatte:

LÆS OGSÅ: Tina Lund om familieforøgelse: Den er god nok

- Vi er glade, vi har det skide godt. Jeg ved stort set, hvad jeg skal lave hele næste år, så kan man slappe af på den front. Og så går vi og hygger os og banker lidt på vores hus og spiser noget god mad og rejser. Og Trine har jo to børn, som bor hos os mere eller mindre, så jeg er jo også blevet far igen og skal køre i skole og det hele, fortalte Andreas Bo og fortsatte:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er pludselig død

- Det elsker jeg, hele mit liv er jo at gøre noget for andre. Jeg har det godt, når jeg står op om morgenen og afleverer børn og smører madpakker. Der går totalt pizzabakker og Jack Daniels i den, når jeg skal være alene. Det kan jeg slet ikke finde ud af, så det er rigtig dejligt, jeg har en ung kæreste, som har to børn på 14 og 11, det er fucking perfekt, jeg elsker det.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

Se hele interviewet med Andreas Bo til 'Sport 2022' øverst i artiklen.