'De unge mødre'-stjerne afslører vild tatovering

Nu viser hun den vilde fødselsdagsgave frem, som kommer til at være der resten af livet.

Den 15. februar kunne Mikkel Petersen fra ‘De unge mødre’ fejre sin 30-års fødselsdag. Her blev han overrasket med en masse gaver, men især én af dem gjorde et helt særligt indtryk.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Thomas Buttenschön afslører, at han ikke længere danner par med Mille Gori.

Mikkels største ønske har nemlig været at få en tatovering, og det ønske opfyldte Martinna, som ikke lægger skjul på, at hun er vild med resultatet.

– Jeg elsker alt ved den her tatovering, skriver hun på Instagram til billeder af Mikkels nye tatovering.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Martinna spiller da også en stor rolle i selve tatoveringen, som ved første øjekast ligner en religiøs figur, men hvis man kigger nærmere, ser man, at det er Martinnas ansigt, der nu pryder Mikkels underarm. Men der er en god grund til, at valget faldt på netop det motiv.

Har helt særlig betydning

Det forklarer Mikkel i en tale til sin 30-års fødselsdag, hvor han holder en statuette af Jomfru Maria i hånden.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

– Min mor havde den her stående fremme. Min mor var katolik, og så sagde hun, at det er fordi, så beder jeg til gud, så han kan passe på os. Det tog jeg meget til mig, og jeg har taget den med mig, da hun gik bort, da jeg var hjemme ved hende og skulle tømme hendes lejlighed, fortæller Mikkel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

– Og så har jeg altid gerne villet have Jomfru Maria, og så tænker jeg, det er den her, der skal være på, som han tegner. Og så fordi Martinna har været så god ved mig og hjulpet mig så meget, og vi har været igennem rigtig mange ting, så tænker jeg, at jeg gerne vil have et præg af hende på.

Således er Martinna altså portrætteret som Jomfru Maria på Mikkels underarm. Det er dog ikke kun Martinna, der har fået en plads på Mikkels underarm. Parrets tre sønner Milan, Elliot og Lucas navne pryder også armen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

Se tatoveringen herunder, hvor man også kan høre hele Mikkels forklaring.