Casper Berthelsen overrasker: Klar til 'Bachelorette'

Måske laver den tidligere bachelor comeback i TV 2's store datingprogram.

Danmarks allerførste bachelor Casper Berthelsen fandt ikke kærligheden, da han datede over 20 smukke kvinder for rullende kameraere i TV 2's første sæson af datingprogrammet 'Bachelor' i 2021.

LÆS OGSÅ: Efter brud: 'Love Island'-hunk har fået ny kæreste

Trods sit nederlag er han klar til at give datingformatet et skud igen - denne gang som bejler i sæson to af 'Bachelorette'. Det afslører han til HER&NU.

- Hvem ved måske min drømmekvinde er med i næste sæson af Bachelorette, lyder det fra Casper, som også fortæller om sin begejstring for programmet.

- Jeg kan godt lide Bachelor/Bachelorette som koncept. Det er et kærlighedsprogram, men også en iscenesættelse af mennesker, hvor der bliver spillet på deltagernes følelser, som gør det interessant at se på som seer

En afgørende faktor

Casper Berthelsen kommer dog kun til at melde sig, hvis den helt rette kvinde tropper op.

- Hvis der ikke tilfældigvis bliver valgt en Bachelorette, som jeg synes er noget helt særligt, så vil jeg ikke have lyst til at bejle til hende. Jeg vil gerne selv være med til at vælge, hvem jeg kaster min kærlighed efter. Jeg tænker derfor at sandsynligheden for at jeg melder mig til den nye sæson af Bachelorette er meget lille, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Jonas afslører: Sådan går det med kærligheden

Casper Berthelsen har været single siden august 2022, hvor han og Sarah Jessica Jeppesen gik fra hinanden.