Mette: Det ville jeg have gjort anderledes

Gennem programmerne har hun fået større vished om fyrenes følelser.

I den allerførste danske udgave af 'Bachelorette' har deltagerne flittigt givet seerne et indblik i de intense følelser, der gik igennem dem i tiden i Mexico.

Derfor var det da også brutalt at se, hvordan en slukøret Stig måtte forlade ceremonipladsen velvidende om, at han ikke modtog Mettes sidste rose.

LÆS OGSÅ: WHAT: Kendisdatter sammen med Bendtner

Det samme var det for Mette at gense netop det øjeblik.

- Det er jo forfærdeligt. Det er virkelig ikke rart for mig at genopleve - jeg havde det jo stramt allerede, da jeg stod i det, men nu har jeg jo set programmerne, og jeg vil da gerne indrømme, at jeg fældede en tåre eller to, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen.

I bagklogskabens ulideligt klare lys, har bacheloretten, efter at have set programmet og Stigs reaktion, da også gjort sig nogle tanker om, om hun mon gav Stig falske forhåbninger.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Produktionen måtte gribe ind

- Er der noget, jeg ville have gjort anderledes, så ville jeg måske have holdt lidt mere på mig selv på min og Stigs date, så han ikke stod og havde det, som jeg faktisk havde det sidste år, og skulle såres på den måde, fortæller Mette.

Selv har hun jo netop prøvet at få sit hjerte knust for rullende kameraer, da hun i sidste års 'Bachelor' ikke fik Kasper Skaks sidste rose.

LÆS OGSÅ: Elvira vil væk fra Dubai: Har ikke talt med Milad