'Bachelor'-Michaela afslører: Casper ville kontrollere, hvad vi skulle fortælle

Casper kontaktede Michaela for at blive enige om et fælles fodfæste i forhold til pressen.

I går kunne Realityportalen fortælle 'Bachelor'-Michaelas udgave af afslutningen på datingprogrammet. Hun mener ikke, Casper er retfærdig i sin udlægning af begivenhederne, og det skyldes måske, at de aldrig blev enige om, hvad er faktisk skete.

LÆS OGSÅ: NU TALER MICHAELA: Casper historie mangler afgørende detaljer

Casper forsøgte nemlig at kontakte Michaela, så de kunne blive enige om, hvad de skulle fortælle om deres ophold i Rhodos.

- Vores forhold sluttede ret brat. Jeg tænkte, at jeg ville lade ham være, så han kunne se dem, han ville se. Men han skrev først til mig nu her, mens programmet kørte, og spurgte, om vi kunne snakke sammen, så vi måske kunne være enige om at have en fælles forklaring, når pressen henvendte sig, fortæller Michaela og fortsætter:

- Men jeg havde problemer med mit abonnement, så jeg kontaktede ham først to måneder efter, så det blev ikke til noget. Men jeg har så heller ikke haft kontakt med nogle, heller ikke min familie.

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte

Sorterer i historien

I sit interview med Realityportalen fortalte Michaela, at hun var overrasket over, hvordan Casper kunne udelade afgørende detaljer om deres hjemkomst, og at hun var skuffet over hans indsats både før og efter, de kom tilbage til Danmark.

- Jeg har ikke fortalt min side af historien som den første, men Casper kender sandheden om mine planer, da vi landede. Men han har jo ikke sagt det hele, det undrer mig. Han er god til at sortere de ting fra, han ikke ønsker, skal være med, forklarer Michaela og fortsætter:

- Det overrasker mig faktisk lidt, for jeg troede, han talte til mig fra hjertet, men nu er jeg i tvivl om, hvorvidt det var planlagt. Om han har struktureret det, eller om det var ægte.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette afslører: Vi er flyttet sammen

Prøvede også at tale med Casper

Efter programmet var det ikke kun Casper, der forsøgte at få fat i Michaela. Det var faktisk også omvendt:

- Jeg bad ham ringe til mig, den dag finalen blev vist, men det havde han ikke tid til, fordi han skulle på ferie, sagde han. Det undrer mig, når han har haft tid til at tale med pressen. Jeg troede ikke, han ville være så afvisende i sine ord omkring mig. Jeg troede på mere støtte, da vi jo havde en connection, forklarer Michaela, der virker overrasket over det hele:

- Jeg troede ikke, at han var sådan. Er det fordi, vi slog op, eller... Jeg føler ikke, at det er gået begge veje.

LÆS OGSÅ: 'Prince Charming'-Jonas har fået sommerfugle i maven: Jeg er virkelig glad

Nu, hvor Michaela har fortalt sin historie, er hun selv et stort spørgsmålstegn i forhold til Casper:

- Det er bare ikke nok, det, der skete i lufthavnen. Jeg ville ikke forlade Casper på grund af en lille situation, det skal man da kommunikere om. Hvis han har droppet mig på grund af det i lufthavnen, så er det da vildt. Det er da for kort tid, afslutter hun.