BREAKING: 'Bachelor'-Casper viser ny kærlighed frem

Stjernen fra 'Bachelor' fandt ikke en kæreste på Rhodos, men siden optagelserne sluttede, er han blevet ramt af Amors pil.

Casper Berthelsen fra TV 2-succesen 'Bachelor' var en glad mand, da han torsdag aften troppede op på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla i Operaen. Han havde nemlig en mørkhåret skønhed under armen, som han stolt viste frem, og det er tydeligt, at parret er blevet glade for hinanden.

Caspers ledsager hedder Sarah og er fra Horsens.

 

LÆS OGSÅ: Lise Rønne om særlig aftale i 'Vild med dans': Det er ikke til diskussion

- Det er min plus one i aften, siger Casper og fortsætter:

- Sarah og jeg er begyndt at se hinanden, og hvad der kommer til at ske, det ved jeg ikke endnu. Men indtil videre lover det godt.

De to har kendt hinanden i cirka ti år, da de er tidligere kolleger i Forsvaret, og deres forhold har ellers hele tiden været på venskabeligt plan. Men da 'Bachelor' sluttede, fik de kontakt igen.

Casper skrev til Sarah.

¨LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Jeg græder om aftenen

- Den lange historie gjort kort er, at hendes veninde er god til at danse shuffle dance, og jeg synes, det ser fedt ud. Så jeg foreslog, om vi ikke alle skulle lave en video, hvor vi dansede shuffle dance, forklarer han.

Det endte dog med, at det kun var Casper og Sarah, der mødtes for at danse. Parret kom aldrig til at danse, men ifølge Casper kom de til at lave en masse andre ting og har siden brugt meget tid sammen.

Snart kærester

Sarah så også 'Bachelor', og hun håbede det bedste for Casper, men havde det også lidt mærkeligt med at se ham med andre kvinder.

De to begyndte først at se hinanden rigtigt, da 'Bachelor' var slut, og her udviklede det sig altså til mere end bare venskab.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

'Bachelor'-stjernen har en idé om, hvad der skal til, før de tager skridtet videre og bliver kærester.

- Vi er begyndt at se hinanden og ser også hinanden fast. Der skal nok bruges noget mere tid sammen. Jeg synes, vi har brugt meget tid sammen, og det tegner rigtig godt indtil videre. Hvem ved, det kan være, det sker på sigt, siger han.

- Vi håber bare på, at det bliver os. Det er bare mig og ham, smiler Sarah.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren