‘Bachelor’-Casper giver status på kærligheden: Her er jeg i dag

Casper endte ikke 'Bachelor' med en kæreste, men hvor er han i dag? Få svaret her!

'Bachelor' er slut, og Casper endte med Michaela.

Deres rejse varede dog ikke længe, for Michaela forlod Casper i lufthavnen, da de landede i Kastrup dagen efter, hun havde fået hans sidste rose. Efterfølgende valgte Casper at bryde med Michaela, da han ikke mente, de kunne forene deres værdier.

LÆS OGSÅ: Casper afslører: Sådan gik det med mig og Michaela

Artiklen fortsætter under billedet ...

Så hvor er Casper i dag, og har han fundet kærligheden et andet sted? Det har vi spurgt ham om.

- TV2 har jo indirekte sagt, at de ikke syntes, det var smart, hvis jeg gik ud og datede, da jeg kom hjem. De frabad sig det, så jeg har ikke kunnet date i otte måneder, fortæller Casper og fortsætter:

- Det har været hårdt at få begrænset sin frihed på den måde.

LÆS OGSÅ: Vraget bejlerinde: Vi havde planlagt fremtiden

Ved godt mod

Selvom Casper ikke fandt kærligheden, har han ikke mistet troen på den. Og mange af de andre 'Bachelor'-deltagere er da også eksempler på, at kærligheden også kan findes herhjemme.

- Jeg snakkede naturligvis med Uyen og Stine efter jeg stoppede med at se Michaela. Stine og jeg så hinanden noget tid, hvor vi fik snakket om op- og nedture fra programmet, men vi blev enige om, at vi ikke passede sammen alligevel, hvor vi valgte at gå hver til sit.

Netop op- og nedturene i programmet var årsagen til, at Casper ikke har valgt at fortsætte med at date de andre kvinder fra programmet, da følelserne om at blive valgt fra sidder for dybt hos alle parter, fortæller han. - Siden har Stine, Louise og Uyen fået kærester. Ja, nærmest dem alle, pånær mig. Jeg er single den dag i dag. Men jeg er ved godt mod. Jeg er åben for at møde den rette, så jeg tænker, jeg fortsætter mit liv, som jeg hele tiden har gjort, for jeg er et godt sted. Jeg skal dog ikke på Tinder, det er blevet noget mærkeligt noget, efterhånden. Jeg tror ikke, det er nemt at finde kærligheden dér. Det nye er vist at sende en besked på Instagram.

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører: Så tidligt valgte jeg Bolette

Artiklen fortsætter under billedet ...

Afslutningen på Caspers kærlighedseventyr i 'Bachelor' tog desværre en ærgerlig drejning, men derfor er Casper alligevel tilfreds med, at han deltog i eksperimentet.

- Det var enormt hårdt følelsesmæssigt. Også hårdere, end jeg havde troet. Det har virkelig været presset. Men grundlæggende er jeg stadig tilfreds med, at jeg har været med, afslutter han.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Bachelor'-babe smittet med corona