'Bachelor'-Casper er blevet single

Den eftertraktede 'Bachelor' er atter single.

Casper Berthelsen fandt ikke kærligheden, da han datede en række smukke kvinder for rullende kameraer under optagelserne til 'Bachelor' sidste år. Efterfølgende blev han dog ramt af Amors pil, og i september sidste år præsenterede han for første gang kæresten Sarah på den røde løber.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sejr afslører: Dét hed jeg før

Her fortalte Casper, at de to havde kendt hinanden i cirka ti år, da de er tidligere kolleger i Forsvaret, og deres forhold har ellers hele tiden været på venskabeligt plan. Men da ‘Bachelor’ sluttede, fik de kontakt igen.

- Den lange historie gjort kort er, at hendes veninde er god til at danse shuffle dance, og jeg synes, det ser fedt ud. Så jeg foreslog, om vi ikke alle skulle lave en video, hvor vi dansede shuffle dance, forklarer han.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Det endte dog med, at det kun var Casper og Sarah, der mødtes for at danse. Parret kom aldrig til at danse, men de blev til gengæld kærester. Nu er forholdet dog slut, det afslører Sarah i en story på Instagram, hvor hun skriver:

- Da Casper og jeg er gået fra hinanden, frabeder jeg mig opdateringer på hans gøremål, byture, datingapps mv.. Jeg ved, at det har været i en god mening, så tusind tak for jeres omsorg, men jeg ønsker det ikke. Tak, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Tabte fire kilo: Sådan er maden i ‘Paradise’ og ‘Ex on the beach’

Casper har ikke italesat bruddet på sin ellers velopdaterede Instagram, men på hans seneste opdatering, som ser ud til at være taget på en ferie, skriver han:

- When live gives you lemons (Når livet giver dig citroner, red.), som henviser til ordsproget, at når livet giver en citroner, skal man lave lemonade - vende det negative til noget positivt.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Casper.