STOR AFSLØRING: 'Bachelor'-Casper starter nyt projekt

Danmarks første 'Bachelor', Casper Berthelsen, ønsker at inspirere.

Casper Berthelsen blev kendt i hele Danmark, da han blev udvalgt til at være bachelor i den første danske udgave af det succesfulde dating-program 'Bachelor' på TV 2.

Her kunne vi følge Caspers jagt på kærlighed, hvor han uge efter uge delte roser ud til skønne kvinder. Han valgte i sidste ende Michaela Nielsen, men kærligheden holdt desværre ikke.

LÆS OGSÅ: Bachelor-Kasper taler ud om forlovelse

Efterfølgende har Casper gjort sig som konferencier, foredragsholder og DJ, og nu løfter han sløret for sit næste projekt:

- Det er med stor begejstring, at jeg nu officielt kan dele nyheden om mit projekt, indleder Casper sit opslag på Instagram og fortsætter:

- Jeg vil fremadrettet gennem billeder og videoer dele ud af min viden og erfaringer inden for fysisk og mentalt træning. Formålet med projektet er, at det kan bruges som inspiration til egen træning.

LÆS OGSÅ: Se den sjove video: Jaffer og Bolette skal giftes

Har altid trænet

Casper skriver selv, at han altid har haft en passion for at træne, hvilket man også kunne opleve i 'Bachelor', hvor det også blev nævnt, at han har gjort karriere inden for Forsvaret.

Han fortæller endvidere at han er uddannet coach og militær fysisk træner på Officerskolen og uddannet kostvejleder.

- Med andre ord har jeg gjort fysisk og mental træning til min livsstil. Alt hvad jeg deler, er til fri benyttelse, runder han sit opslag af med.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bachelor-babe har fået en kæreste