WHAT: 'Nybyggerne'-tabere vil købe huset

Det gode forhold på Nybyggervej kan måske fortsætte.

Det er ingen hemmelighed, at stemningen mellem de fire par i dette års 'Nybyggerne' var særdeles god, og der var ikke noget, de fire par hellere ville end at fortsætte deres bofællesskab i de fire huse. Men der kan kun være én vinder. Det betyder dog ikke, at alt håb er ude.

LÆS OGSÅ: Nibras og Obaid efter sejr: Mega glade og lidt triste

Forleden afslørede vinderne af 'Nybyggerne' i år nemlig, at det sidste ord ikke er sagt i den sag. Det skete under en spørgerunde på Nibras Aziz' Instagram-profil, hvor et af spørgsmålene gik på, hvad der skulle ske med de andre huse.

LÆS OGSÅ: Friede til Reality Awards: Nu skal de giftes

- Faktisk bliver de ofte lavet helt om og malet hvide, og alt bliver fjernet, og så bliver de solgt. Men vi håber stadig, at de andre par kan få lov til at købe husene, hvis ellers Klimahuse vil give dem lov, lød det fra Nibras, og Obaid tilføjede i baggrunden, at han lige havde talt med Klimahuse.

Hvis vi kan få en god pris

Og det kunne måske lyde som en joke fra det storsmilende par med et glimt i øjet og hang til lige at drille lidt. Men det er det altså ikke. Både Isabella Normann Noer fra grønt hus og Winta Habte Yehdego fra blåt hus bekræfter, at det er drømmen.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Ville aldrig tage til Dubai

- Ja det er sandt, hvis vi kan få en god pris, vil vi kraftigt overveje det, afslører Winta, og Isabella stemmer i:

LÆS OGSÅ: Efter anbringelse: Natascha Linea skal igen i retten

- Vi har talt sammen indbyrdes (alle husene, red.) og diskuteret, om vi kunne forhandle en pris, hvis vi alle købte, og vi har nævnt det kort for Klimahuse, men ikke talt konkret om noget. Men det er i hvert fald en drøm, vi alle deler - at leve tæt på hinanden, få nogle delebiler, have fællesspisninger og den slags. Det ville vi elske. Men vi er i skæbnen på bankerne og så selvfølgelig Klimahuse.

Så tiden vil altså vise, om det bliver til en vaskeægte 'Nybyggervej' i Skibby. Hvis de resterende par gør alvor af det, vil det være første gang i programmets historie, at nogle af de programmets "tabere" køber deres hus.

LÆS OGSÅ: Christel i sorg: Det er hårdt at være i