Maja kritiseret af Josefine på landsdækkende tv: Nu reagerer hun

'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren slår hårdt tilbage, efter hendes intellekt og sprogbrug blev nedgjort i programmet.

Med sit mørke hår og sin no-bullshit-attitude er det lykkedes Maja at vække Mads Kofod Lundgaards interesse i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

LÆS OGSÅ: Karina Von d’Ahé: Jeg har fuldstændig overgivet mig

Artiklen fortsætter under videoen.

Hun er dog ikke den eneste som kæmper om Mads. Josefine Lindgaard er også interesseret, og i snigpremieren på programmet på TV 2 PLAY spidser konkurrencen til. Her står Maja nemlig en smule for skud, når Josefine forsøger at sætte sig selv i et godt lys over for seerne og Mads' søster og mor.

- Jeg synes ikke rigtigt, at der er konkurrence mellem os. Jeg ser mig selv som mere veltalende end Maja, og jeg føler, at jeg har et mere udvidet ordforråd, lyder det blandt andet fra Josefine.

Tid til at sige fra

I afsnittet er et par himmelvendte øjne, det tætteste Maja kommer på at give Josefine modstand, men efter snigpremieren er blevet lagt ud på TV 2 PLAY, tager hun bladet fra munden.

- Siden jeg var lille, har jeg været en drenge-pige. Fodbold og håndgemæng vandt massivt over tøsefnidder og intetsigende drama. Nu står jeg midt i dramaet, og den veltalende unge frøken talte til min retfærdighedssans. For vil jeg egentlig sidde her og finde mig i hendes tilsvinen af mig, fortæller Maja i et opslag på hende og Helenas fælles Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Kendt sangerinde mobbet: Særligt én episode har sat sig i mig

I opslaget skriver Maja, at hun holder bolden på egen banehalvdel - men et par gange kommer hun til at sparke den over på modsatte. Blandt andet nævner hun, at Josefine ikke fik kærlighed fra sin mor, og at Josefine har et meget lille 'jeg'.

- Det må være ensomt i hendes ekkokammer, og selvom hun kunne finde på at benægte det, så har hun et lavt selvværd. Ellers har man ikke et behov for at tale ned om andre mennesker på den måde. Konkurrence eller ej, lyder det.

LÆS OGSÅ: CHOK: Færdig i 'X Factor'

Over grænsen

Realityportalen har været i kontakt med Josefine, som ikke har meget til overs for Majas kritik.

- Jeg har ikke noget imod Maja personligt. Men jeg har noget imod, at man udtaler sig offentligt om andres personlige forhold. Der synes jeg grænsen går. Hvis Maja og Helene ønsker at udvide deres lille drama bobbel, så skal de være velkomne. Jeg kommer ikke til at bidrage til den del, lyder det fra Josefine.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe i dyb sorg: Har mistet baby

Maja planlægger at sætte flere ord på sine oplevelser med Josefine på sin Instagram - blandt andet ved at kommentere direkte på afsnittene på programmet.

Læs hele opslaget fra Maja og Helenes fælles Instagram her.