Kendt sangerinde mobbet: Særligt én episode har sat sig i mig

Som barn flyttede sangerinden til Jyderup med sin familie, og her startede et svært kapitel i hendes liv.

Den dansk-rumænske sangerinde Fallulah, med det borgerlige navn Maria Apetri, passede aldrig helt ind i den Nordvestsjællandske by Jyderup, hvor hun som lille blev mobbet med både sin frisure, sit genbrugstøj og sin interesse for Spice Girls.

Det fortæller sangerinden selv i et stort interview med ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Janni og Amalie i åben krig

Artiklen fortsætter under videoen.

Det mest sigende, den 38-årige sangerinde husker fra tiden med mobning, var en dag, hvor hun havde besluttet sig for at tage med til den lokale byfest. Her tog hun sammen med en veninde plads i pariserhjulet, og mens hun sad der, fanget over jordet i en af ballongyngerne, begyndte nogle at råbe nedladende ting til hende. Hun husker ikke ordene, men en ubehagelig følelse sidder stadig i hende.

- Når man sidder der, er man ligesom stuck. Og det var bare så hardcore, for du kommer jo ned hver gang, hvor du er i øjenhøjde med de andre. Det var sådan en absurd situation, fordi jeg ikke fysisk kunne fjerne mig fra den. Så jeg havde to valgmuligheder: Enten brød jeg sammen, eller så måtte jeg opbygge en hård facade og bare lade som om, jeg ikke registrerede dem. Og så valgte jeg det sidste, fortæller Fallulah.

LÆS OGSÅ: Karina Von d’Ahé: Jeg har fuldstændig overgivet mig

En særlig forsvarsmekanisme

I stedet for at bukke under for mobningen og blive et offer - kom hugtænderne og klørerne frem på Fallulah.

- Jeg kunne godt se, at jeg ikke fik noget ud af det. Men jeg kom til at gøre det alligevel, fordi jeg havde den der fighter-ånd, der sagde, I skal ikke få mig ned med nakken. På det tidspunkt var jeg nok bare blevet så vant til det, at det var, som om sådan en jernmur sprang op omkring mit hjerte. Sådan bum. Og det gjorde, at jeg kunne spille mere hård, end jeg i virkeligheden var.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt viser vilde billeder frem efter fødslen

I dag har sangerinden det dog ambivalent med sin forsvarsmekanisme.

- Jeg har altid tænkt, at jeg skulle klare det hele selv. Så det er både en god og en dårlig ting at have den, siger hun og fortsætter:

- Trodsigheden var nok i mig fra starten. Jeg tror bare, at den side af mig for alvor trådte i kraft i de år, for der måtte jeg virkelig kæmpe for min ret til at være der. Så der var helt klart et før og et efter, vi flyttede.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe i dyb sorg: Har mistet baby

Læs hele interviewet med Fallulah i ALT for damerne nummer 18, som er på gaden nu. Her fortæller sangerinden også om kærligheden til sin mand, om en svær musikbranche og om at miste en vigtig person i sit liv.