Sarah Tiedt viser vilde billeder frem efter fødslen

Den nybagte mor er dybt imponeret over kvindekroppen.

For to uger siden var Sarah Tiedt højgravid og ventede spændt på at blive mor for første gang. Den 27. april skete det endelig, at Sarah og Türkers datter kom til verden. Siden har parret svævet på en lyserød sky, men det er ikke kun datteren, der imponerer Sarah. Hun er også imponeret over sin krop.

LÆS OGSÅ: Flugt til Tyskland slog fejl: Natascha Lineas børn er fjernet

- Det er uhyggeligt, hvad kroppen kan på så få dage, jeg er langt fra tilbage. Men at se, hvordan kroppen fint arbejder sig tilbage, er vildt imponerende, skriver Sarah i et opslag på Instagram, hvor hun viser billeder frem af sig selv før og efter fødslen.

Billederne kan ses nederst i artiklen. Den nybagte mor er især blevet overrasket over, hvor meget man sveder efter en fødsel.

Overfor Realityportalen uddyber Sarah, at hun selvfølgelig stadig mangler en del træning, før hun er tilbage til sit vanlige jeg, så er hendes følelse i kroppen helt vild her mindre end 14 dage efter fødslen.

- Jeg er imponeret over, hvordan kroppen den kan udvikle sig med et barn i maven, og hvordan den selv starter med at arbejde sig tilbage. Jeg ved ikke, hvor meget jeg har tabt mig, jeg fik ikke vejet mig den sidste måned af min graviditet, så jeg ved ikke, hvad jeg kom op på af vægt, fortæller Sarah, som dog nyder at være sluppet af med den store mave.

- Jeg har det dejligt i kroppen, det er rart at kunne bevæge sig ordentligt igen. Den sidste måned af en graviditet kan nemlig godt være hård mod kroppen.

Se de vilde billeder her:

Sarah Tiedt før og 10 dage efter fødslen.
Sarah Tiedt før og 10 dage efter fødslen.