Janni og Amalie i åben krig

Selvom der ikke er blevet optaget 'Forsidefruer' et helt år, så kan dramaet sagtens fortsætte.

Janni Ree og Amalie Szigethy har været slyngveninder, men de har også været ekstremt uvenner, men så blev de slyngveninder igen, men nu er de der, hvor de aldrig vil tale med hinanden igen.

Drama er der nok af, selvom 'Forsidefruer' for længst er fortid.

Til HER&NU udtalte Janni tirsdag aften, at hun savner at lave 'Forsidefruer', og at hun savner de gamle piger'.

- Faktisk nu her et år efter, så kommer man til at savne det lidt. Fordi nu er der gået så lang tid, og man savner faktisk også de andre. Nu har man ligesom fået den der ro og er kommet væk fra det hele, og så kan man godt sidde og tænke, at "så var det heller ikke værre", så nu savner jeg faktisk dem alle sammen igen, fortalte Janni på den røde løber til 'Love Again'.

LÆS OGSÅ: Christel afslører ny fyr

Men noget tyder dog på, at det ikke er alle damerne, hun savner alligevel.

Til SE&HØR har Amalie nemlig udtalt sig om venskabet eller mangel på samme, her fortæller Amalie, at det er hende, der har trukket sig fra Janni.

- Janni ved godt, hvad hun har gjort. Jeg er bare nødt til at sige, at nu stopper det. Det er ikke sandt, når hun siger, at vi blot holder en pause. Vi kommer ikke til at ses igen. Og jeg kommer heller ikke til at lave tv med hende, selv om det er det, hun ønsker. Det er ikke fordi, vi er uvenner og der er heller ingen "hard feelings" herfra, det er bare definitivt slut mellem os, lyder meldingen fra Amalie Szigethy til mediet.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas bestormet efter brud: Jeg er chokeret

Det er løgn

Den artikel har dog fået Janni til at reagere med et modsvar på Instagram. At Amalie skulle have trukket sig fra Janni og ikke omvendt, det er ifølge Janni løgn.

- Det var mig, der trak sig fra Amalie. Den beslutning traf jeg for flere måneder siden, hun blev blokeret og alle vores fælles billeder blev slettet. Jeg har ALDRIG taget kontakt til hende, men hun har ringet til mig midt om natten, efter hun har talt med min veninde om, hvor meget hun savnede mig, skriver Janni på Instagram og tilføjer:

- Jeg tog selvfølgelig ikke telefonen, og Karsten blev rystet over, hun ringede, ligesom jeg selv gjorde. Derefter modtog jeg en SMS to dage efter, hvor hun skrev, jeg skulle holde mig væk fra hende. Endnu engang må jeg konkludere, at tingene bliver vendt til fordel for Amalie.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen er tilbage på skærmen

Det eneste, Janni og Amalie er enige om er altså, at de ikke ønsker at tale med hinanden igen.

- Dette var faktisk grunden til jeg denne gang mente, at jeg ikke skulle have hende i mit liv mere, fortæller Janni.

Realityportalen og HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Amalie, men hun er ikke vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: Flugt til Tyskland slog fejl: Natascha Lineas børn er fjernet

Se hele Jannis opslag herunder: