Her er vinderne af 'Good Luck Guys'

De to 'Ex on the Beach'-stjerner løb med sejren i sidste ende.

Efter en hård finale blev det endelig afgjort i afsnit otte af 'Good Luck Guys', hvor vinderen skulle findes. Her blev det Jeppe Risager og Line Maria Busk, der trak sig sejssikre ud af den afgørende duel, hvor de var langt foran.

LÆS OGSÅ: Lægens ord: Så syg er Mia Wagner

Dermed kunne de sikre sig trofæet og de 200.000 kroner til deling. Selvom Jeppe især er en erfaren reality-deltager, er det første gang, han deltager i et konkurrenceprogram og vinder, hvilket da også får den jyske fyr til at trække gevaldigt på smilebåndet.

LÆS OGSÅ: Dolken og Knaldperlen: Sådan er venskabet i dag

- Det var dejligt at vinde efter så mange dage på den strand, så det var skønt lige at gå hele vejen, fortæller Jeppe, som ikke lægger skjul på, at det var udfordrende at være med i 'Good Luck Guys'

- Det var meget anderledes, her skulle man forholde sig til de andre deltagere på grund af taktik og så videre, og drama var ikke i fokus heller, men jeg synes, det var en fed oplevelse. Jeg fortrækker nok de kolde drinks og de søde piger, det bedre end at sulte på en strand.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Sille indlagt igen: Fysisk og psykisk hårdt

Jeppe var dog stor fan af dysterne, og derfor hælder han alligevel til at sige 'Good Luck Guys', når man spørger ham, hvilket program han foretrækker.

LÆS OGSÅ: Blachman hylder Albert Dyrlund: Han var et geni

Med trofæet fulgte som bekendt en pengepræmie, men Jeppe ved endnu ikke, hvad han skal bruge sin halvdel af penge til.