Jeppe Risager tager bladet fra munden: Dating giver hak i selvværdet

Det online datingmarkedet er ikke let for den kække nordjyde, der har rundet fem år som single.

Den energiske Jeppe Risager, kendt fra 'Ex on the Beach' og snart 'Good Luck Guys', har rundet fem år som single.

LÆS OGSÅ: Medie: DR-kendis omkommet i bådulykken i Portugal

Og selvom der har været stille på datingfronten for en stund, har Jeppe dog ikke helt afskåret sig fra det.

- Jeg har stadigvæk ikke en kæreste, og nu er det fem år siden. Men jeg er kommet på dating-apps nu, da jeg ikke har fået en udløsning i mange måneder, fortæller Jeppe Risager grinende til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vender hun tilbage i 'Forsidefruer'?

- Jeg onanerer jo stadigvæk ikke og er jo helt stoppet med det pjat. Stop med at onanere derude! Det er rigtigt rart for jer og giver masser af energi i verdenen.

Men bag pjatteriet fortæller Jeppe yderligere, at det både kan være svært, men også give et hak i selvværdet at være på de forskellige dating-apps. Han har derfor ikke travlt med at finde en potentiel kæreste.

- Jeg har mødt en enkelt på et tidspunkt, men det er ikke meget jeg bruger det (dating-apps, red.). Jeg føler lidt, at når man sidder på app'en, så får jeg det dårligt med mig selv, og så gider jeg ikke alligevel.

LÆS OGSÅ: Røg på skadestuen: Pilou spiste dronning Ingrids skod

Jeppe Risager har da også tidligere fortalt til Realityportalen, at forskellige tv-projekter har haft indflydelse på, at han ikke har prioriteret at date.

- Jeg føler, at arbejdet fylder meget, og hvis jeg dater, så kan jeg heller ikke lave mere tv, så jeg ved ikke, hvor meget det lige tiltaler mig.

LÆS OGSÅ: TV 2-dramaserie vender tilbage: To nye stjerner i hovedrollerne

Jeppe Risager er nemlig lige nu en del af det nye 'Good Luck Guys'-cast med blandt andre Elvira Pitzner, Thalia Pitzner og Sy Lee i programmet.

Og den nye sæson får premiere d. 10 november på Prime Video lige HER.