'Alene i vildmarken'-vindere: Tilbage på skærmen i nyt tv-program

Emil Framme Hansen og Nicklas Flenø Mikaelse er ikke færdige med at dokumentere deres vilde rejser.

Emil Fammé Hansen og Nicklas Flenø Mikaelse, der også går under navnet 'cykeldrengene', startede i april en ekspedition henover indlandsisen på cykel og på fjeldski, hvor de endte med at tilbagelægge 500 kilometer.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-vinder afslører ny kæreste

Det er ikke første gang, at de to mænd har begivet sig ud i ukendt terræn, da de også deltog i femte sæson af 'Alene i vildmarken', som de vandt.

Det er derfor ikke ukendt for de to mænd af dokumentere deres eventyr, og man kan tilsyneladende også glæde sig til at se de to mænds rejse over indlandisen i et nyt tv-program, der ruller over skærmen til januar. Det afslørede Emil og Nicklas til HER&NU/Realityportalen.

- Først og fremmest ruller det ud på TV SYD flow, hvorefter det bliver launchet og offentliggjort på TV SYD Play, siger Nicklas, der bliver suppleret af Emil:

- Det bliver skidegodt, siger han med et smil.

Filmede alt selv

De to mænd havde ikke taget et kamerahold med på ekspeditionen, og derfor stod de selv for at filme deres rejse.

- Nicklas er kameramand i allerhøjeste grad, så han har stået for at filme. Han sagde, 'du går derhen, og så gør du sådan her', og så filmede han det, siger Emil.

LÆS OGSÅ: Oh Land afslører nyt job

Cykeldrengene er vant til at komme hinanden ved efter deres utallige rejser sammen, og turen over indlandsisen var ingen undtagelse.

- Alt skulle dokumenteres - også toiletbesøg, og på indlandsisen er det ikke ligefrem let. Det går rigtig stærkt, så der står vi ligesom med kameraet langt op i røven på hinanden, det er meget fedt at se, siger Nicklas med et grin.

LÆS OGSÅ: Johnnys rørende debut: Hylder afdød ven

Selvom Nicklas og Emil ikke ligger skjul på, at turen var både fysisk og mentalt udfordrende, så har det ikke sat en stopper for lysten til at rejse igen.

- Vi har en lille idé om at her til næste år, så tager vi lige kontrasten og cykler gennem Sahara, siger Emil.