Ung mor: Fortryder min graviditet

Selvom hun elsker sit barn, så er der en god grund til, at Nanna ville ønske, hun ikke havde fået Malucca med Ditlev.

Allerede i 'De unge mødre' kunne man følge Nanna Ragnhild Eliasens forhold til Ditlev gå op og ned. Til at starte med var de kærester og tilsyneladende lykkelig forelsket, men under overfladen lurede der allerede dengang noget mere, afslører Nanna i en omgang sandt eller falsk på Instagram. Her fortæller hun åbent om forholdet til Ditlev nu og dengang.

En af påstandene lyder "Du og Ditlev er gode venner", hvortil Nanna svarer falsk og uddyber:

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

- Det er vi ikke, men vi er heller ikke uvenner. Vi taler ikke sammen, medmindre der er noget, han skal vide, og så giver jeg ham besked.

En anden påstand lyder "Du ville ønske, du ikke havde fået barn med Ditlev (ikke på grund af søde Malucca)", til det svarer Nanna sandt.

- Men det er virkelig (som i VIRKELIG) ikke på grund af Malucca. Men at opleve hvor meget det fylder for hende at være "skilsmissebarn" og endda med en far, der er syg, og som hele tiden forværres, så ville jeg meget gerne, hvis jeg kunne give hende en anden tilværelse uden den slags bekymringer i så ung en alder, svarer Nanna og afslører, at Ditlev ikke har samvær med Malucca.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

- Ikke lige pt, vi er ved at finde en ordning i familieretshuset, og det skal nok blive godt, så Malucca og Ditlev kan få noget helt fastsat, og som bliver hyggeligt for dem. Hun så ham sidst i december inden lockdown.

Nanna understreger, at det er vigtigt for Malucca at have samvær, men for Nanna selv har det aldrig fungeret, som det gør for mange andre par, der er gået fra hinanden, efter de har fået børn.

- Det er i hvert fald ikke mit behov. Jeg har været vant til at være 100 procent enlig mor nærmest altid førhen og ikke været vant til samværs-breaket, hvor man lige kan lade op og dække egne behov. Men jeg nægter og har aldrig nægtet samvær, ligegyldigt hvad nogen har påstået. Det støtter jeg helt op om, det handler bare om mængden samt omstændighederne. Det skal absolut være for Maluccas bedste, så hun ikke bliver overbelastet eller får andre øv-oplevelser med det hele, fastslår Nanna.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet