Ung mor er blevet student med topkarakter

Katherina bestod sin sidste eksamen med glans, og nu kan hun kalde sig student.

I dag er en stor dag for Katherina Søborg, som blev landskendt, da hun deltog i 'De unge mødre' for 14 år siden. De sidste to år har hun nemlig kæmpet sig igennem en HF, og i dag kunne hun så gå op til sidste eksamen og efterfølgende få huen sat på af sin mor.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bubber viser sin søn og forlovede frem.

- Jeg var oppe i engelsk. Jeg har ikke tjekket mit snit, men jeg fik 12 i sidste eksamen. Børnene var i skole, men de deltager i dimissionen på torsdag, fortæller Katherina og fortsætter:

- Dagen blev fejret på café Draumur inde i Nykøbing Mors. Derefter fortsatte fejringen hjemme hos min mor. Jeg afventer svar på, om jeg er optaget på den uddannelse jeg har søgt ind på, så pt står den på sommerferie.

Har søgt ind på drømmeuddannelse

Katherina vil ikke løfte sløret for, hvad det er for en uddannelse, hun har søgt ind på, før hun har fået svar i slutningen af juli. Men hun understreger, at det ikke kommer til at betyde, at hun flytter fra Mors.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Børnene har det godt her. Så må resten af livet blive tilpasset derefter, så lad os nu se hvad tiden bringer, fortæller hun og indrømmer, at placeringen har haft betydning for hendes valg af uddannelse.

- Der er en del begrænsninger i form af familie og beliggenhed. Men det er okay. Det hele pejlede mig i en ny retning. Det er den eneste uddannelse, jeg har søgt ind på.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

Katherina havde også eksmanden Peter, som hun blev skilt fra for fem år siden, ved sin side, da hun blev student. Hun ønsker ikke at fortælle, hvad status er på deres forhold. Peter og Katherina bo begge to på Mors, og de har en fælles Instagram-profil, hvor man kan følge deres liv - her er det dog heller ikke til at se, om det er et liv sammen eller hver for sig.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Peter & Katherina (@dineminevores)