Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)
Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

Maria Krogh er knust over kærestens beslutning, som kom fra den ene dag til den anden.

Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' er blevet single, efter hendes kæreste, Philip, er gået fra hende.

Det fortæller hun til Realityportalen.

- Det skete meget fra den ene dag til den anden. Philip blev pludselig i tvivl om sine følelser, og hvad han vil med sit liv, lyder det fra Maria.

LÆS OGSÅ: Afslører kønnet

Den unge mor troede, at alt var fryd og gammen, da Philip pludselig sprang bomben, som vendte op og ned på alting og blandt andet satte en stopper for juleplanerne.

- Vi var ellers rigtig glade sammen, og vi havde det så godt. Vi skulle have holdt juleaften og nytår sammen, så det, man havde glædet sig til i julen, blev revet i stykker, lyder det fra den sønderknuste mor.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons drømmejob: Dette program vil jeg være vært på

En stor omvæltning

Maria og Philip lærte hinanden at kende på efterskolen i 2015, men blev først kærester i august 2020. Philip har kendt Marias søn, Vincent, siden han blev født, og derfor var det naturligt for ham at falde ind i en faderlig rolle for den lille dreng.

Men måske var livet som småbørnsfamilie alligevel for voldsomt for den 19-årige dreng.

- Jeg tror, det hele har været en meget stor omvæltning for ham. Han er gået fra at kunne gøre lige, hvad han vil, når som helst, til at der lige pludselig var et barn, der hele tiden var der, lyder det fra Maria.

LÆS OGSÅ: Krise i parforholdet: Alt er ikke en dans på røde roser

Holder stadig kontakten

Maria forsøger at holde hovedet koldt i den hektiske tid for at være der for både Philip og sønnen, Vincent. Hun håber nemlig på, at forholdet kan udvikle sig til et venskab i stedet og måske på sigt blive et forhold igen.

- Jeg prøver at støtte ham mest muligt i denne tid. Vi tager på juletur sammen til Århus den 13. december, for Vincent saver ham. Vi vil stadig gerne være venner, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden, og om det skal være os. Vi tager én dag ad gangen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Så mange dage har Amalie født før termin

LÆS OGSÅ: Ulla blev overfaldet på opholdssted: Jeg vil have mén resten af livet