Naja fra 'De unge mødre' (Foto: privat)
Naja fra 'De unge mødre' (Foto: privat)

Ung mor afslører: Fire er blevet til tre

Den lille familie er nu blevet et medlem mindre.

Naja Borre, som seerne stiftede bekendtskab med i 'De unge mødre' i 2021, er nu blevet alenemor. Det fortæller hun på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea reagerer på kritik: Jeg bliver provokeret

Artiklen fortsætter under videoen...

- Når fire bliver til tre (...) Jeg har med vilje ikke udtalt mig endnu, da jeg gerne ville have, at der var styr på alt, inden jeg skrev noget. Men mange af jer har allerrede lugtet lunten, og derfor deler jeg dette opslag, så jeg også kan “blive mig selv igen” og dele ud af den hverdag, vi nu har fået os. Vores 2023 startede ikke ud, som vi havde håbet, og det betyder, at jeg er blevet alenemor til to, skriver Naja i sit opslag.

LÆS OGSÅ: Lene Beier er ny vært på kendt tv-program

Naja har sønnen Willads på fem og datteren Wilda på halvandet. Hidtil har hun boet med kæresten, som er far til Wilda, men det lyder på opslaget til, at de to ikke længere er sammen. Parret har tidligere købt og renoveret hus sammen, men nu skal huset sælges.

- Huset skal sælges, så hvis du er interesseret, så skriv endelig. Ellers hvis du køber boliger og lejer dem ud, så vil jeg meget gerne leje huset. Jeg ønsker mindst muligt at ændre på for meget i forhold til børnene, derfor et lille råb om hjælp, skriver Naja til sine følgere og fortsætter:

- Planen er, at hvis vi ikke kan blive i huset, vil jeg gerne finde en lejebolig i den samme by, som vi bor i nu. Jeg ønsker virkelig ikke at forlade byen, da jeg har boet her i seks år nu.

LÆS OGSÅ: Mille Gori indrømmer: Jeg har skiftet perspektiv på mange af dem

Herunder kan du se Najas opslag:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Najaborre (@najaborre)

LÆS OGSÅ: Janni tager afstand fra Karsten