Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

Nanna har ikke længere lyst til at invitere Ditlev hjem, efter han har sendt en underretning til kommunen.

Nanna Ragnhild fra 'De unge mødre' har sammen med Ditlev datteren Malucca, der i dag er otte år. Da Nanna startede i 'De unge mødre' boede Nanna og Ditlev sammen i Roskilde, men de valgte at gå fra hinanden, da Malucca var helt lille. Siden da har deres samarbejde været op og ned, og det seneste man så i 'De unge mødre' var, at de igen var gode venner og kunne tage på familieudflugt til Lego Land sammen, og det til trods for, at Nanna i 2018 fandt fik en anden kæreste, som hun også bor sammen med, og som Malucca også har valgt at kalde far.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fundet kærligheden: Min datter kalder ham for far

Nu er forholdet til Ditlev dog igen vendt, det fortæller Nanna i det seneste afsnit af 'De unge mødre' på Dplay.

- Det var sådan, at Ditlev kom her hver anden weekend og havde samvær med Malucca, hvor vi var rigtig gode venner. Alt var fint mellem mig og Ditlev, og det kørte skidegodt, indtil vi en dag fik en besked fra kommunen om, at de var blevet underrettet bekymring fra Ditlev af, fortæller Nanna i programmet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Jonass er ude: Teitur går solo

- Jeg følte mig stukket i ryggen samtidig med, at jeg ikke kunne lade vær med at tænke "hvad fanden skal der ske nu"? Nu kan jeg jo ikke tage ham hjem mere. Jeg kan jo blive ved med at se bort fra de ting, der sker.

Malucca og far Ditlev har derfor siden haft samvær på biblioteket.

- Malucca og Ditlevs samvær er hver første fredag i måneden i to timer på biblioteket, og sagerne hos kommunen blev lukket, fordi der ikke var noget at komme efter, fortæller Nanna i programmet.

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab

- Jeg har ikke sat hende (Malucca) ind i, hvorfor ting er, som de er. Hun har selvfølgelig stilt spørgsmål, men jeg har bare sagt, at det er der nogen, der har besluttet, og det er sådan, vi skal holde samvær. Og så har hun accepteret det.

Se klippet herunder, og se hele afsnittet af 'De unge mødre' på Dplay.

LÆS OGSÅ: Gunnvør om drama i ’Forsidefruer’: Jeg har lært at acceptere det