Kæresteparret Nicolaj og Stephanie blev vinderne i TV 2-serien 'Først til verdens ende'. (Foto: TV2)
Kæresteparret Nicolaj og Stephanie blev vinderne i TV 2-serien 'Først til verdens ende'. (Foto: TV2)

TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage

Stephanie og Nicolaj fra 'Først til verdens ende' på TV 2 venter deres andet barn, men graviditeten har ikke været uden bump på vejen, det afslører Stephanie i et meget ærligt opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen deler rørende billede: Datterens aske spredt

Artiklen fortsætter under videoen af brødrene Jeppe og Nikolaj, der også har vundet tv-programmet 'Først til verdens ende'.

For ca. en måneds tid siden var parret til midtvejsscanning, og her fik de et uventet svar fra jordemoderen.

- Ærligt havde vi skubbet misdannelsesdelen lidt i baghovedet, og det der fyldte mest for os var, om Agnes skulle have sig en lillebror eller lillesøster, fortæller Stephanie og tilføjer:

- Bedst som vi troede, at scanningen var veloverstået, var der et par fund, som jordmoderen vurderede krævede en second opinion. Det drejde sig om to markører, der i sig selv ikke gav anledning til bekymring, men kombineret udgjorde de en forøget risiko for, at der kunne være en kromosomfejl hos vores lille baby.

LÆS OGSÅ: WHAT! Mette Frederiksens mand har særlig rolle i julekalenderen 'Tinka'

Parret valgte at få foretaget en NIPT test for at få klarhed.

- Svartiden blev trukket helt til det sidste, og hvor var det dog nogle lange og forfærdelige 15 dage. Vi forsøgte at få tankerne lidt væk ved at tage på arbejde, men alligevel fyldte det hver dag, og især de sidste fem dage var noget af det værste, jeg har oplevet, fortæller Stephanie i opslaget.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea bestjålet om natten: Ikke første gang

Heldigvis kunne parret ånde lettet op, efter de fik svaret, hvor de samtidig fik kønnet at vide.

- Vi kan nu glæde os over, at der med stor sandsynlighed ligger en sund, rask og meget livlig lillebror til Agnes i min mave. Gud hvor er jeg lettet, slutter Stephanie, der lige er gået ind i tredje trimester.

LÆS OGSÅ: Neel Rønholt gik ned med stress