TV 2-deltager med familien i USA: Måtte flygte fra masseskyderi

Drømmeferien forvandlede sig til et sandt feriemareridt.

Tv 2-deltageren Nikolaj Saabye fra 'Først til verdens ende' er lige nu i USA med sin hustru og deres tre drenge. Men en ferie, der skulle være et af deres livs eventyr, er samtidig blevet deres livs mareridt.

LÆS OGSÅ: Tommy Ahlers gør comeback i 'Løvens Hule'

- Vi var på vej hjem efter restaurantbesøg, og 20 meter fra os på hovedgaden i Waikiki skete det. Vi måtte løbe, alt vi kunne. Folk skreg og løb til højre og venstre, det var en forfærdelig oplevelse for os alle. Specielt vores to store drenge er ramt psykisk, fortæller Nikolaj om det masseskyderi, der fandt sted på Hawaii den 6. januar, og som familien pludselig stod midt i.

Selvom det er flere dage siden nu, er især drengene stadig ramt.

- De vil ikke være alene, og de vil sove sammen med os og ikke i egen seng. Ved høje lyde spjætter de, men det gør vi voksne nu også, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Paris Hilton er blevet mor

Familien tog fra Hawaii efter hændelsen. De nåede at være der i to uger, men skulle have været der i tre.

- Vi er pt. på vestkysten og nyder hinanden og ferien. Alle har været helt chokerede over episoden, da Hawaii "normalt" er en stille ø, fortæller vinderen af 'Først til verdens ende'.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

Afbrød ferien for Reality Awards

Selvom Nikolaj er i USA med familien, så stoppede det ham ikke fra at tage til Danmarks største reality-fest i København i sidste uge.

- Det blev en lidt crazy tur. Jeg havde droppet af tage hjem, men så skete det. Så jeg fløj alene hjem og var i Danmark i 18 timer og så tilbage til USA. Håbløst projekt! 36 timer i fly på 55 timer. Familien blev i Hollywood hos vores venner, fortæller Nikolaj, der deltog i Reality Awards den 18. januar med de øvrige deltagere fra 'Først til verdens ende'.

Nikolaj og familien rejser efter planen hjem den 8. februar.

LÆS OGSÅ: Svimlende beløb: Så meget har Justin Bieber solgt sin musik for

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Nikolaj Saabye (@__saabye__)