Mopper (Foto: Bo Nymann)
Mopper (Foto: Bo Nymann)

Sådan mindes familien Mopper

Mopper var elsket af hele Danmark, og familien mindes hende på deres sociale medier med resten af danskerne.

Søndag den 21. november var det fem år siden, at 'Familiens fra Bryggens' høvding, Mopper, gik bort. Den mindeværdige dag fyldte hos familien i går, der alle lagde opslag ud på deres sociale medier.

- Savnet bliver nok aldrig mindre, og du er det eneste menneske i hele verden, jeg nærmest ville give en legemsdel for 1/2 times sludder over en porter og klatkager med (og jeg kan ikke engang lide porter). Jeg snakker dog tit med/til dig. Både indeni hovedet, men også fysisk. Jeg tror, du ville have elsket Sia, Bobs. Hun er, som du ville have sagt med din engelske accent “en rigtig FRÆK (FRAK!) lille møgunge”. Jeg savner dig, gamle, skriver Stephanie i et opslag på Instagram til to mindeværdige billeder af Mopper.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

Artiklen fortsætter under videoen af Linse Kessler.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Også Moppers søn Mikkel Kessler, der lige nu er aktuel i tv-serien 'Jaget vildt' på discovery+, har lavet et opslag til minde om sin mor, Ann.

- Det er i dag fem år siden, du drog mod himmelen. Vi savner dig alle meget, mor, skriver Mikkel i en story på Instagram til et billede, hvor mor Ann kysser sin bokseglade søn på kinden.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører datterens navn

Linse mistede sin hund Torben i weekenden, som hun har haft hos sig i 2,5 år, og selvom sorgen over tabet var stort, så havde Bryggens dronning også tid til at mindes sin elskede mor.

- Kæft, hvor vi savner dig, skriver Linse i en story til et billede af sin mor på femårsdagen for Moppers død.

'Familien fra Bryggen' har kørt i 19 sæsoner, hvoraf Mopper har været en stor karakter i 10 af dem.

LÆS OGSÅ: Geggo efter barsel: Det er grænseoverskridende