Paradiso i chok: Måtte flygte fra brand

Det gik pludselig helt galt, og 'Paradise'-baben måtte flygte ud af sin lejlighed og ringe 112.

Hvad der skulle have været en stille og rolig weekend efter at være kommet hjem fra skiferie, forvandlede sig til et sandt mareridt for 'Paradise'-parret Nora Tved Thomsen og Andreas René Þorisson. Deres lejlighed brød nemlig i brand søndag, det fortæller Nora i en række stories på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'X Factor'-dommer er blevet single

Her fortæller hun, at hun måtte flygte ud af lejligheden med sin og Andreas' hund under armen, mens hun ikke nåede at få deres kanin, Baloo, med ud af lejligheden. Overfor Ekstra Bladet fortæller Nora, at der var gået ild i en bambuslygte ude på badeværelset, mens hun selv lå og så serier inde i soveværelset, så hun opdagede det først, da brandalarmen gik i gang.

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

- Jeg tror, jeg fryser i næsten tre minutter, for jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Og så gør jeg jo det lidt dumme, at jeg henter en gryde med vand, som jeg kaster ud over lysene, og det får flammerne til at vokse helt op mod loftet, fordi der jo er masser af olie i stearinlysene, fortæller hun til eb.dk.

Episoden fik Nora til at flygte ud af lejligheden kun iført nattøj, hvorefter hun ringede 112. Heldigvis kom brandvæsnet hurtigt og fik slukket branden, men oplevelsen er ikke sådan at ryste af sig, indrømmer Nora.

LÆS OGSÅ: Vanessa tager konsekvensen efter sammenstød med Anna

- Vi har det alle godt, og tusind tak for jeres søde beskeder. Jeg er stadig meget berørt og forestiller mig konstant ilden, men det var nok heller ikke det, man lige havde forestillet sig at bruge sin dag på dagen efter 18 timer i bil hjem fra skiferie, skriver hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her