Nyt kærlighedprogram på TV 2

I en ny programserie på TV 2 undersøger et hold eksperter fire nye parforhold - kan de holde et år?

TV 2 og TV 2 Play har lige straks premiere på et nyt underholdningsprogram 'Holder vi et år?'. I seks programmer følger vi fire par, der gennemlever de glæder og kriser, som det første år af et parforhold naturligt indeholder. Vi følger dem dels på et todages ophold på hotel, hvor de er under overvågning udfører en række tests, vi følger dem hjemme og i deres dagligdag, og til sidst samles parrene igen på hotellet, hvor det afsløres, hvad eksperterne forudsagde - og hvordan det rent faktisk er gået.

Programmet undersøger, om kærligheden kan sættes på formel, og om udfaldet af parforhold kan forudsiges. Eller om kærligheden er større, skævere, stærkere og mere uforudsigelig, end man skulle tro. 

LÆS OGSÅ: SE DATOEN: ‘Forsidefruer’ er tilbage

Den nye store serie på TV 2, 'Holder vi et år?', er et stort eksperiment med masser af ægte kærlighed. Fire modige par har sagt ja til at tilbringe en romantisk weekend som forsøgskaniner, og derefter lade os følge deres hverdag og parforhold med op- og nedture frem mod deres 1-års dag.

Tre eksperter - en adfærdsbiolog, en psykolog og en adfærdsekspert - er med på sidelinjen, og på baggrund af observationer og tests vil de forsøge at spotte de fire pars styrker og udfordringer, og eksperterne vil forudsige, om parrene hver især kommer til at fejre deres 1-års dag eller ej.

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund

'Holder vi et år?' har premiere onsdag 24. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede