Deltagerne i 'Holder vi et år?' lukkes inde: Det rene 'Big Brother'

Hvad gør det ved fire nye par at blive lukket inde på et lille badehotel i to døgn, det kan man se i TV 2's nye kærlighedsprogram.

I TV 2's nye kærlighedseksperiment 'Holder vi et år?' tester fire nye kærestepar deres parforhold. På et badehotel i Danmark lukkes parrene inde i to døgn, mens et hold eksperter overvåger deltagerne, som var de med i et 'Big Brother'-program. Eksperterne skal på baggrund af overvågningen og ud fra forskellige tests vurdere, om parrene holder et år.

- Jeg gætter på, at de med vilje havde valgt nogle små værelser. Jeg havde aldrig selv valgt at booke så lille et værelse, hvis jeg skulle på badehotel, men jeg tror, at de havde gjort det med vilje for at presse os ud i nogle situationer, hvor vi bliver lidt frustreret, fortæller Jonas på 42 år, der er kærester med Susanne på 40 år.

LÆS OGSÅ: Jonas og Susanne fra 'Holder vi et år?': Derfor er vi med i programmet

Kameraene blev tændt kl. 7 om morgenen, og de slukkede først kl. 23.00, så der var ikke plads til meget privatliv og selvbestemmelse.

- Vi måtte heller ikke gå ud på altanen, så lidt med vilje havde de lavet et 'Big Brother' set-up, hvor vi bliver presset og bider lidt af hinanden. Hvis vi havde været der en uge, så var vi nok blevet lidt mere sindssyge, fortæller Jonas.

LÆS OGSÅ: Silas åbner op om sidste års medvirken i 'Vild med dans': Jeg modtog dødstrusler

Parrene vidste ikke, hvad dagene bød på, og de vidste ikke, hvornår de skulle afsted til de forskellige parforholdstests.

-Det var virkelig grænseoverskridende, men man vænner sig hurtigt til det. Vi havde jo begge mikrofon på, og det var noget, som vi begge lagde mærke til, da vi tog afsted derfra og var inde på en tank på vej hjem, hvor vi tog os selv i både at gå og tage os til mikrofonen lige under hagen, som ikke var der mere, og vi kiggede rundt i hjørnerne på overvågningskameraerne. Det var overraskende, så hurtigt man vænner sig til en ny situation. Man bliver da lidt gak gak af det, så det var godt, at det ikke var mere end to dage, fortæller Susanne.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? 'Landmand' Claus fik nok

Følg de fire par og eksperternes vurdering af, hvem der holder et år, hver torsdag kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Vender tilbage i populært tv-program